2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18848 بازدید | 831 پست
سلام میگید تعبیرخواب من چیه  خواب میدیدم شوهرم واسمون ی خونه ای گرقته درخت و اینا داشت خوب بعد ...

سلام عزیزم.

به وسعت اون خونه ای که دیدین، بهتون مال میرسه. و کلی شاد میشین.

موفق باشی عزیزم ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام سوده جون خوبی عزیزم😍

سوده جون میشه لطفا این خوابمو تعبیر کنین🙏🏻❤️

سوده جون من اولش خواب دیدم تو قایق هستم روی دریا 

دریا اروم بود یه کسایی هم تو قایق بودن یادم نمیاد کیا بودن

تو قایق نمیترسیدم ولی یه حس سردرگمی داشتم

بعد یهو‌ نمیدونم چی شد سر از کفش فروشی در اوردم و یه کفش سرمه ای که بند روییش قرمز بود پوشیده بودم و میخواستم بخرم

کفشه اوقدررررررر خوشگل بود و خوشم اومده بود که خیلییی خوشحال بودم بابت خریدنش

اگه لازمه صدقه ای بدم لطفااااا بگو❤️🙏🏻😘

مرسییییییی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
سلام سوده جون خوبی عزیزم😍 سوده جون میشه لطفا این خوابمو تعبیر کنین🙏🏻❤️ سوده جون من اولش خواب ...

سلام عزیزم. ممنون.

شما توی زندگیتون احساس عدم امنیت دارین عزیزم. اگه مجردین، به زودی شخصی وارد زندگیتون میشه که با خودش، امنیت و آرامش و شادی رو براتون هدیه میاره.

و اگه متاهلین، به زودی شرایطی فراهم میشه که به آرامش و امنیت و شادی میرسین.

❤️

سلام عزیزم. ممنون. شما توی زندگیتون احساس عدم امنیت دارین عزیزم. اگه مجردین، به زودی شخصی وارد زندگ ...

مرسییییی جانم💕💕💕💕💕

شرمنده که زیاد مزاحم میشم❤️🙏🏻

برای تشکر ازتون براتون ایه الکرسی و صلوات میخونم🤍

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

سلام عزیزم خسته نباشید وقتتون بخیر

من همون دختری هستم که گفتم 17 سالمه و مشکلات روحی دارم

به توصیه یکی از علما دعای صنمی قریش رو خوندندیم و ختم قرآن برداشتیم با مامانم

تا اینکه من امشب خواب دیدم تو خونمون با مامانم داشتیم دنبال یه دعایی می گشتیم  بعد من به مامانم گفتم مامان دعا داخل رخت خوابت هست. بعد رفتیم تشک مامانم رو برداشتیم و از توش یه دعایی دراوردیم که با یه پلاستیک خونی مانند بسته بودنش و داخل اون دعا نوشته بود بستم فاطمه را در همه امور (اسم خودم فاطمه هست) و یه جدول و چند تا عدد هم نوشته بود

بعد من تا پارسال چون خیلی درس خون بودم روی پزشکی و داروسازی و رشته های خوب حساب باز کرده بودم که یهو از همه لحاظ زندگیم تعطیل شد

و من توی اون دعا دیدم همه ی رشته های خوب مثل پزشکی و داروسازی  خط خوردند فقط پرستاری و مامایی تیک خورده بودن و خیلی ناراحت شدم تو عالم خواب

عزیزم من به تعبیرخواب شما خیلی اعتقاد دارم میشه لطفا تعبیرش کنید 

یعنی واقعا من فقط پرستار یا ماما میشم 

ببخشید مزاحم شدم دوباره

سلام عزیزم خسته نباشید وقتتون بخیر من همون دختری هستم که گفتم 17 سالمه و مشکلات روحی دارم به توصیه ...

سلام عزیزم.

بله ممکنه خوابتون همین معنا رو برسونه اما چیزی که مهمتره اینه که خوابتون داره بهتون هشدار میده که در معرض انرژی منفی قرار گرفتین.

شما باید این انرژی منفی رو از خودتون هرچه سریعتر دور کنین.

حتما حتما حتما هر هفته، حداقل یک شب، نماز شب بخونین. نیاز هم نیس تموم یازده رکعت رو بخونین. فقط سه رکعت آخرش (دو رکعت نماز شفع + یک رکعت وتر) کفایت میکنه. همچنین نیاز نیس حتما نیمه شب بخونین. میتونین به نیت قضا، هر تایمی که دلتون میخواد بخونین. اما حتما اینکار رو انجام بدین.

سعی کنین مدتی قبرستون هم نرین. برای اموات از راه دور فاتحه بفرستین.

انرژی منفی رو که دور کنین، اون تعبیر در مورد مامایی و پرستاری هم میتونه بچرخه عزیزم.

موفق باشید ❤️

سلام، تو مسجد بزرگ بودم سه تا جن افتادن دنبالم من به سمت مرکز ایم مسجد که دایره ای بود فرار میکردم وسطش یه ضریح بود به سمتش میدویدم مامانم کنارش داشت نماز میخوند در همین حال یکی از جنا از بدن من عبور کرد و من مثل کسی که جن از بدنش رد میشه  بیدار شدم، 🌸یه خواب دیگم : یه خواستگار داشتم که خیلی بهش علاقه داشتم و تموم شد شبش گفتم خدایا چرا هی بهم میخوره خواب دیدم یه جن بهم خالمو که پشتش به منه نشون میده و میگه این برات دعا گرفته. یه بارم تواب دیدم خونمون پر از جنه، 😔

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
سلام عزیزم خسته نباشید وقتتون بخیر من همون دختری هستم که گفتم 17 سالمه و مشکلات روحی دارم به توصیه ...

خب شایدم این خواب جای دعا رو داره نشون میده 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚