2777
2789
عنوان

غسالخانه دیدمش

269 بازدید | 15 پست

دیدن پدر رو تخت غسالخانه اونم وقتی کلی دلخوری و رنج کشیدی ازش بازم تلخ بود😭😭💔💔

حسرت زندگی معمولی به دلم ماندن امسال شروعش با درد بود خیلی چیزا یک دردناکی تجربه کردم که نمیتونم به کسی بگم

کاش و کاش میشد بخشید یا فراموش کرد بابا کاش بغلم میکردی یکبارررر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تسلیت میگم عزیزم 💔خدا بهت صبر بده عزیزم

منم امروز خاکسپاری مامان بزرگم بود 💔💔💔 یه فرشته ب تمام معنا باورم نمیشه دیگه نیس صداشو نمیشنوم

میخام بگم تنها نیستی امشب خیلیا مثل من و توییم

خدا به دلت صبر بده عزیزم😭

پدرم یک روزی که خوب بود بهم گفت حلالم کن خیلی دلم سوخت براش به مادرم خیلی بدی کرده به خواهرم و برادرم ...

اما متاسفانه مردها مودی هستند چند مدت خوب و ....

با اینکه خیلی وقتا خوب نبوده

یک روز براش دعا کردم خدایا عمر دوباره بهش بده دقیقه همون لحظه به خواهرم گفت دعا کن پدرت عمرش زیاد بشه

چه کنیم پدر هست همین که اسم پدر و یدک بکشد کلی ست

بخاطر زمانی که بچه بودی برای بابا گفتنت ذوق می کرد ببخش😭💔

امید وارم پدرتون قرین رحمت و مغفرت الهی باشند🤲🏻🖤

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🕊️

خدا به دلت صبر بده عزیزم😭 پدرم یک روزی که خوب بود بهم گفت حلالم کن خیلی دلم سوخت براش به مادرم خیل ...

عزیزم برام سخت💔💔 زندگی سختی داشتم البته من ادم معتقدی نیستم که بگم حالا نبخشم پدرم اذیت میشه و...

واقعا از بابا گفتن خوشحال میشد؟؟

من ازدواج نکردم و جوانم نمیدونم این حس ها رو تجربه نکردم دیگه خیلی چیزا رو از دست دادم

خدا بیامورزه

توجه   ب ولله کاربر اقام https://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3هرقلبی قاتلش را دوستت دارد،،،،هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی ،باید خودش باشی،،،ب یجایی میرسی ک دیگ،ن کسی رو دوست خودت میدونی و ن کسی رو دشمنت ،همه غریبه هایی هستن ک،خاطرهای خوب یا بد برات میسازن و میرن،،،،