2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18849 بازدید | 831 پست
اینکه واضح هست ازدواج میکنید شما

من ازدواج کردم ولی بچه ندارم میتونه تعبیرش بچه باشه 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
عزیزم مامانم خواب دیده ک اون داداشم ک فوت شده حرم امام رضا بوده ی دستمال سبز میده ب مامانم میگه بده ...

سلام عزیزم.

خدا رحمتشون کنه.

یه حاجت روایی و شادی برای شما توی راهه. به زودی هم اتفاق میوفته

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خواب منم تعبیر کن من خواب دیدم تو روستا شوهرم هستم از حیاط شون بیرون رفتم خیلی برف باریده بو ۷ ...

برف به سختی و گاهی به مصیبت تعبیر میشه عزیزم.

توی اقوام همسرتون مصیبتی اتفاق میوفته یا سختی هایی بوجود میاد.

اما شما در سلامت و آرامش به سر میبرین عزیزم.

این چه ربطی داره به کتک گردنبند مادر شوهر 🤔

اینجا برام زیاد تعبیر خواب مینویسن. من نمیتونم براتون آموزش بدم که چطور تعبیر میکنم.

گردنبند یه تعهده که به گردنتون انداختن. اما این تعهد رو‌از گردنتون برداشتن. کتک توی خواب معنای بدی نداره. اما اگه خواهر شوهر واقعیتون بود به معنای مریض شدن ایشون بود.

متوجه شدین؟!

سلام عزیزم همسرم خواب دیده تو باغ پدربزرگ خدابیامرزمه و ایشون بهش میگه برو از انبار چند کیسه برنج درجه یک بردار  و شوهرم یه کیسه ۵۰ کیلویی برمی داره 

پشت باغ پدربزرگم همیشه بیابون بود اونوقتا اما شوهرم میگه تو خواب از انبار برنج که اومدم بیرون چشمش افتاد به پشت باغ دیدم همه اون بیابون رو گندم کاشتن منم از ذوق دیدن گندما کیسه برنج رو کشیدم بردم وسط گندما 

میشه تعبیرش کنی☀️

🌙☀️☁️⛅⛈🌦🌧🌨🌩🌪🌫🌬❄
این چه ربطی داره به کتک گردنبند مادر شوهر 🤔

همچنین گاهی به رنج و بیماری تعبیر میشه🤦

اگه به تعبیر شک دارین، میتونین به خانومای دیگه توی سایت رجوع کنین عزیزدلم.

من اینجا بصورت رایگان و برای رضای خدا دارم این کارو میکنم و دنبال منافع یا پربازدید شدن نیستم

من ماه پیشم خاب دیدم کبوتربسیار زیبای و تقریبااندازه مرغ اومد ب خونموکنارمنجرمون ی المه چیزای زینتی ...

شما اگه طبق خوابتون متاهلین، 

به زودی یه حاجت روایی بزرگ براتون پیش میاد. اگه منتظر فرزندین، بچه دار میشین. اگه دنبال خونه اید، خونه دار میشین و ...

موفق باشی عزیزم ❤️

سلام عزیزم همسرم خواب دیده تو باغ پدربزرگ خدابیامرزمه و ایشون بهش میگه برو از انبار چند کیسه برنج در ...

از دعای پدربزرگ مرحومتون، یه اتفاق خیلی خیلی خوش یمن و پربرکت توی زندگیتون میوفته عزیزم. 

خوابتون رو جایی تعریف نکنین تا تعبیر شه.

حالا یه سوال اگه جواب بدی ممنون‌میشم

من هروقت یه گرفتاری تو زندگیم‌ میش میاد خواب می بینم‌ کفشای کهنم رو گم کردم و هر چی می گردم‌ پیدا نمیشه و مجبور میشم دوباره کفش بخرم و یه مدت بعد از این خواب مشکلم حل میشه تا حالا ۳بار پیش اومده اما به هرکس میگم میگه کفش گم‌کردن و نو خریدن یعنی طلاق می گیری و دوباره ازدواج می کنی خیلی نگرانم☀️

🌙☀️☁️⛅⛈🌦🌧🌨🌩🌪🌫🌬❄