2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18905 بازدید | 831 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ابجی اسی میشه زودتربیاید جواب بدین۰😭

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مادرم خواب دیده من چادر سفید گلدار سرم کردم یه بارم دیده یه انگشتر بهش دادن تعبیرش چیه 

اینکه واضح هست ازدواج میکنید شما

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خواب دیدم 4، 5تا موش اومدن طرفم پریدم بغل مامانم از مانتو اومدن بالا رو کولم دوتا شون زدم با دس بیفت ...

سلام عزیزم

به اطرافیانتون بیشتر توجه داشته باشین.

در اطراف شما آدمای فاسد زیادن. این آدما میتونن حتی از اموال شما بدزدن و یا سرتون کلاه بذارن. احتمالا این افراد خانوم هستن یا رفتاری زنانه دارن

عزیزدلم خواب رو باید کامل تعریف کنین. هر چیزی توی خواب میتونه معنا رو بچرخونه یا چیز جدید بهمون بگه. ...

عزیزم مامانم خواب دیده ک اون داداشم ک فوت شده حرم امام رضا بوده ی دستمال سبز میده ب مامانم میگه بده ب خواهرم ک من باشم تعبیرش چیه؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
اما کیس های خوبی برای هم میشین

عزیزم خواب منم تعبیر کن من خواب دیدم تو روستا شوهرم هستم از حیاط شون بیرون رفتم خیلی برف باریده بو ۷،۸ تا جوجه رنگی همشون ابی بودن هی می اومدن جلو پام وقتی نگاه می کردم یکی چاق بود یکی لاغر 

من ۲ساله اقدامم وبی دلیل بچم نمیشه سالمیم هردو خاب دیدم چندشب پیش منو مادرم بهمون گفتن چرانمیرید پیش ...

سلام عزیزم.

اینجور خوابها دو نوع هستن عزیزم. یا رویای صادقه دیدین و تا سوم مرداد یا سه وعده ی دیگه باردار میشین.

یا اینکه باید نذر کنین و متوسل به ائمه بشین. عدد سه دقیقا یه اولیای الهی اشاره داره. نذر کنین. ائمه پیش خدا واسطه میشن و حاجتتون رو میدن.

میتونین برای شش ماهه ی امام حسین (حضرت علی اصغر) نذر شیر کنین‌. به هر تعدادی که وسعتون میرسه. خیلی حاجت میده

مادرم خواب دیده من چادر سفید گلدار سرم کردم یه بارم دیده یه انگشتر بهش دادن تعبیرش چیه 

اگه مجردین، به زودی متاهل میشین.

و اگه متاهلین، به زودی اتفاقات خوشی براتون میوفته

سلام عزیزم. اینجور خوابها دو نوع هستن عزیزم. یا رویای صادقه دیدین و تا سوم مرداد یا سه وعده ی دیگه ...

من ماه پیشم خاب دیدم کبوتربسیار زیبای و تقریبااندازه مرغ اومد ب خونموکنارمنجرمون ی المه چیزای زینتی بهش وصل بودخبی زیبابود ب  اصرار شوهرم براخودم نگهش داشتم پله های خونمون ک خیلی خوشگل د نمیدونم ازکجااین خونه گیرم اومده بود کمی خون بودروش اینم بگید لطفاچندقطره البته بود

سلام عزیزم. اینجور خوابها دو نوع هستن عزیزم. یا رویای صادقه دیدین و تا سوم مرداد یا سه وعده ی دیگه ...

تبجی س وعده دیگه یعنی س ماهه دیگه؟چون گف یا ۳ماه یا ۷ماه