2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18905 بازدید | 831 پست
سلام عزیزم این خواب برای دوستمه دوستم ۵ ساله به آقایی علاقه منده خواب میبینه این آقا میاد پیشش و ک ...

سلام عزیزم.

دوستتون باید در مورد این آقا بیشتر تحقیق کنن و زوایای مختلف زندگیشون رو بیشتر بشناسن.

در مورد خواب اخیرشون هم باید بگم اگه توی خواب با هم دعواشون شده یا اعصاب دوستتون توی خواب بهم ریخته، اون آقا به زودی مریض میشن. یه مریضی سطحی و زودگذر.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم مهربون لطف کردی😍😍😍

حدس میزنم رابطه ی دوستتون با این آقا خوب نیس عزیزم. درسته؟ وقتی این آقا داره اسم این خانوم رو با یه اسم دیگه صدا میزنه، نشون میده که این آقا نمیتونه فرد مناسبی برای این خانوم باشه و شادی رو ازش میگیره.

حدس میزنم رابطه ی دوستتون با این آقا خوب نیس عزیزم. درسته؟ وقتی این آقا داره اسم این خانوم رو با یه ...

اینا فعلا باهم رابطه ای ندارن یعنی علاقه دوستم یک طرفست.دوستم خیلی درگیرشه منم واقعا نگرانشم.

توی خوابش اون آقا اشاره ای به منم داشته،انگار این حرفو که به دوستم زده من بهش گفتم باهاش درست حرف بزن،بعد به دوستم گفته تو نحسی و باعث شدی اینجوری با من حرف بزنه

البته تو خواب دوستم من ازدواج کرده بودم با یه آقا و حتی لباسم باهاش ست بوده

اینا فعلا باهم رابطه ای ندارن یعنی علاقه دوستم یک طرفست.دوستم خیلی درگیرشه منم واقعا نگرانشم. توی خ ...

عزیزدلم خواب رو باید کامل تعریف کنین. هر چیزی توی خواب میتونه معنا رو بچرخونه یا چیز جدید بهمون بگه.

اگه رابطه ای ندارن، این خانوم به این آقا نمیرسه اگه برسه و روز خوش نداره و خوشبخت نمیشه عزیزدلم.

اینکه به شما توی خواب توپیده واسه اینه که شما دیدگاهتون نسبت به ایشون مثبت نیس.

عزیزدلم خواب رو باید کامل تعریف کنین. هر چیزی توی خواب میتونه معنا رو بچرخونه یا چیز جدید بهمون بگه. ...

آره عزیزم حق با شماست خیلی قاطی گفتم😅

دوستم حدود ۵ شب پیش خواب میبینه آقایی که خودش بهش علاقه منده کنار فردی که من دوسش دارم هستن توی یه جایی مثل مسابقه

منو با یه مانتوی سفید بلند و شال آبی دیده و کسی من دوسش دارم با سلوار آبی و لباس سفید.منم کنار فرد نورد علاقم بودم دستشو میگرفتم.بعد اومدم بهش گفتم عروسیم یهویی شد دعوتت نکردم

فرد مورد علاقه دوستم میاد کنار ما،به دوستم میگه ابنجا چیکار میکنی تو نحسی،من بهش میگم درست صحبت کن،اونم ب دوستم میگه تو نحسی باعث شدی با من اینجوری حرف بزنه.

نظرتون چیه؟

آره عزیزم حق با شماست خیلی قاطی گفتم😅 دوستم حدود ۵ شب پیش خواب میبینه آقایی که خودش بهش علاقه منده ...

خب تعبیر همونیه که گفتم. منتها این رو باید اضافه کنم که ارتباط شما با شخص مورد علاقه تون خیلی خوبه و در کنار هم به آرامش و شادی میرسین. 

من ۲ساله اقدامم وبی دلیل بچم نمیشه سالمیم هردو خاب دیدم چندشب پیش منو مادرم بهمون گفتن چرانمیرید پیش فلان سیده هابرابچه  توشهرمون خیلی معروفن برا خوبی و پاکی وگیراس دعاشون ازنوادگان امام علی هستن مستقیم بعد مارفتیم بهم گفتن توسالمی هیچیت نیس تویا ۳ام ماه یا ۷ماه بچت میشه بعدش ی عنکبواگت اومد رودستش وشتش گف ب احتمال زیاد ۳ام این ماه بچه دارمیشی نمیدونم منظورش چی بود خب مال الان خرداد ک رد کردیم ابجی منظورش چی بوده؟منم ۴ماهه اقدام ندارم ۳۱ این ماه قراره اقدام کنم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مادرم خواب دیده من چادر سفید گلدار سرم کردم یه بارم دیده یه انگشتر بهش دادن تعبیرش چیه 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم