2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18907 بازدید | 831 پست
سلام سوده جان ممنون میشم این خوابم رو برام تعبیر کنی  من باردارم خواب دیدم که انگار رفتم دستشو ...

سلام عزیزم.

توی بارداریتون، دچار استرس هایی میشین که همشون به خیر میگذرن و فرزندی رو در آغوش میگیرین که بسیار پر روزی و پر خیر و برکته. 

التماس دعا دارم عزیزم 🙏❤️

سلام عزیزم. توی بارداریتون، دچار استرس هایی میشین که همشون به خیر میگذرن و فرزندی رو در آغوش میگیری ...

ممنونم ازت عزیزم 🌷

حتما انشالله به خواسته هاتون برسین 🙏🙏🙏

دخترنازنینم ، عشق مادر ، چرا نیومده پرکشیدی 😭 چرا رفتی ؟ بخدا قول داده بودم برات بهترین مادر باشم 😭 چرا ۳ماه قبل امدنت رفتی برات لباس گرفته بودم 😭 فرشته کوچولوی من گفتن شبیه من بودی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچوقت داغ از دست دادنت رو فراموش نمیکنم....

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم. 1. شما همیشه خیرتون به سایرین میرسه و درین بین نگرانین که نکنه کسی ازتون ناراحت بشه و ا ...

ممنون عزیزم آره دوماه بعد از خوابم باردار شدم الانم دو ماهمه

لطفا برای سلامتی برادر جوانم یک صلوات بفرستید.😥😓که تنها آرزوی زندگیمه🙏
سلام عزیزم. شما هم فکر و خیالتون زیاده و هم اینکه روحتون تمایل به کشف آینده داره. در عالم خواب روحتو ...

مرسی❤️❤️❤️❤️❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
سوده جان سلام عزیزم یه خواب دیدم اینم میشه تعبیر کنی ممنونت میشم من الان توی واقعیت سه ساله طلاق گرف ...

سلام عزیزم.

شما یه غم بزرگ دارین عزیزدلم. این غم داره به انتهاش میرسه و با صبوری مشکلتون حل میشه.

سلام سوده جان شبتون بخیر .. ظهر بود فکر میکنم خواب دیدم یه توله سگ نحیف و تقریبا مریض نمیدونم از کجا و چجوری پناه آورده بود به من و تو خونمون سفت بغلم کرده بود و منم نگران ، داشتم با سرنگ شیر می‌ریختم تو دهنش و خدا خدا میکردم زنده بمونه ...

تعبیر خاصی داره؟!

سوده جان مادرم هم یکی دو هفته پیش خواب دیده بودن که تو یه خونه ای که مال خودشون بوده و اجاره کرده بودن بوده با مامان بزرگم ، حیاط اون خونه مثل باغ سرسبزی بوده که پر از درختای مختلف میوه بوده ، بعد مامانم یه درختی میبینه که پر خوشه های موز زرد و رسیده که انگار با موزهای معمولی فرق داشته و شبیه انبه بوده ، دستشو دراز میکنه به سمت درخت یه خوشه میوفته تو دستش که که مادر بزرگم اجازه نمیده مادرم از اون موزها بخوره وقتی مامانم علتشو میپرسه مامان بزرگم میگه صاحبخونه راضی نیست نمیشه، مامانم میگه خب وقتی اجاره کردیم یعنی مالکش خودمونیم و چرا نشه ؟ خلاصه نمیخوره و قرار میشه از یه نفر بپرسه که چجوریه داستان 😅

چیه تعبیرش؟🙄

سلام سوده جان شبتون بخیر .. ظهر بود فکر میکنم خواب دیدم یه توله سگ نحیف و تقریبا مریض نمیدونم از کجا ...

سلام عزیزم.

شب شمام بخیر.

شما شخصیتی دلسوز و مهربون دارین و از دیگران حمایت میکنین. شما به دنبال شادی هستین. و دارین سعی میکنین شادی رو بدست بیارین. این خواب بهتون هشدار میده که مراقب دوستانتون باشین که از محبتاتون سواستفاده نکنن.

بله

اگه زرد بودن میوه توجهشون روجلب کرده، باید بگم خداروشکرررر که میوه رو نخوردن. تعبیر خوابشون اینه که خطر یه بیماری از بغل گوششون میگذره و با دعای خیر مامان بزرگتون، از بیماری نجات پیدا میکنن.

اما اگه اصلا متوجه رنگ میوه نبودن، به این معناست که یه موفقیت یا شادی رو از دست میدن.

با توجه به اینکه خودتون هم توی خواب به رنگ میوه اشاره کردین، باید تعبیر اول درست باشه عزیزم.

سلام عزیزم این خواب برای دوستمه

دوستم ۵ ساله به آقایی علاقه منده

خواب میبینه این آقا میاد پیشش و کلی وسیله و خوراکی همراهشه

بعد بهش میگه فرنوش جان خوبی(اسم دوستم مریمه)

دوستم بهش میگه من مریمم فرنوش نیستم

و اون میگه مگه میشه من تورو نشناسم فرنوشم

۴ساله این خوابو هرشب میبینه

۵ شب پیشم خواب دیده این آقا بهش گفته تو زندگی منو خراب کردی و نحسی.میشه راهنمایی کنین لطفا باید چیکار کنه؟

2790
2778
2791
2779
2792