2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18848 بازدید | 831 پست
حالا یه سوال اگه جواب بدی ممنون‌میشم من هروقت یه گرفتاری تو زندگیم‌ میش میاد خواب می بینم‌ کفشای که ...

کفش معمولا به همراه تعبیر میشه عزیزم.

همراه میتونه همسر باشه. میتونه خانواده باشه. یا هر کسی که خیلی بهش نزدیکین.

شما خواب دیدین که یه کفش کهنه رو گم کردین. یعنی چیزای کهنه و متروکه ی زندگیتون رو رها میکنین و یه جایگزین بهتر بدست میارین و به آرامش میرسین.

(اگه با همسرتون اختلاف داشتین، ممکن بود تعبیر طلاق در موردش درست باشه.)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ازدواج کردم ولی بچه ندارم میتونه تعبیرش بچه باشه 

بله عزیزم. اون بالا براتون نوشتم که اگه متاهلین اتفاقات خوشی براتون میوفته. اگه منتظر فرزندین، بچه دار میشین.

بله عزیزم. اون بالا براتون نوشتم که اگه متاهلین اتفاقات خوشی براتون میوفته. اگه منتظر فرزندین، بچه د ...

خیلی ازتون ممنونم 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

اره قطعا 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

شما اگه طبق خوابتون متاهلین،  به زودی یه حاجت روایی بزرگ براتون پیش میاد. اگه منتظر فرزندین، ب ...

وای خداروشگر من منتظر فرزندم چون چندساله منتظرم  خداکنه حاجتم بده خداوند ماه بعد بیام بهتون بگم 😭😭

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بحق این اذان انشالا ب حاجت دلت برسی 

انگشتر تعبیرش دختره فرزنددختراگرشماتوخانوادتون منتظرین گیرتون میاد

بحق این اذان انشالا ب حاجت دلت برسی  انگشتر تعبیرش دختره فرزنددختراگرشماتوخانوادتون منتظرین گی ...

خیلی ازت ممنونم عزیزم امیدوارم تو هم به آرزوت برسی 

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 
خیلی ازت ممنونم عزیزم امیدوارم تو هم به آرزوت برسی 

قربونت برم سرنمازبرات الان دعامیکنم چون منم مثل تومنتظرم😔

قربونت برم سرنمازبرات الان دعامیکنم چون منم مثل تومنتظرم😔

خیلی لطف میکنی ان‌شاءالله به حق علی اصغر ما هم به‌زودی مامان میشیم