عقدم ۲۲سالمه شوهرم اومد خونمون گفت خواهرم میخاد ببینتت اومده بیا خونمون من هم آماده شدم برم ولی شوهرم گفت باید خونه ی ما بخوابی و من نمیارمت دیگه خونتون .خودشم میخواست بره کار داشت و من گفتم یکساعت بشینیم پهلو خواهرت و بعد تو منو بیار خونه و بعد برو دنبال کارت اما قبول نکرد .رفتار من اشتباه بود ؟خب دلم نمیخواد خونشون بخوابم
چجوری حس میکنی ؟مگه من دیوونم خودمو جا دختر جا بزنم و بیام این حرفا رو بزنم؟
دیوونه نیستی حس زرنگی میکنی نمیدونم انشالله که نیستی
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
والا .من خوشم نمیاد زیاد با خونواده شوهر صمیمی بشم و رفت و آمد داشته باشم .
حالا رفت امد بکنار خوابیدن شب اونجا بنظرم مناسب نیست نگران نباش شوهرت با شنیدن جواب نه تو بیشتر عاشق ترت میشه
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
نه اصلا اون چیز شخصی است در حضور دو نفر . موندن بده . ماهم تو عقد باهم راحت بودیم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
احساس زرنگی؟یعنی من احساس میکنم زرنگم که پسرم و خودمو جا یه دختر جا زدم و اومدم این سوالا رو پرسیدم ...
🤷♀️🤷♀️🤦♀️
دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است
بالاخره نامزدت اومد خونتون یا تورو برد خونشون. فیلم دیدید ندیدید. چه در هم برهمی شده تاپیکات
خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشندهای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
بالاخره نامزدت اومد خونتون یا تورو برد خونشون. فیلم دیدید ندیدید. چه در هم برهمی شده تاپیکات
اون اومد من گفتم فیلم نمیخوام ببینم گفت برو توو اتاق منم رفتم اونم فیلم رو نصفه دید بعد گفت میخوام ببرمت خونمون چون خواهرم اومده گفته بیارش از اینجا به بعدشم که میدونی
عجب!😐 پس اونایی فقط عقد میکنن و عروسی نمیکنن نباید برن سرخونه و زندگیشون؟
اونا رو با جشن میفرستیم
ولی اونایی که تو دوران عقد زیاد میان و شب میمونن برامون ارزش ندارن
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر