2777
2789
عنوان

یچیزعجیب🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 37 پست
گلم من هم تقریبا همین جور هستم. یک مرتبه خواب دیدم یکی تو خواب میگه تو اتیش میگیری داخل جاده سرعین ا ...

واای خدارحم کرده بهتون.منم اینطوریم.ی شب حالم بدبود.گفتم خدایایاخوبم کن یاحداقل بگوچندسال دردمیکشم.تاراحت بشم باگریه خوابیدم توخواب دیدم میگم ۱۵ ۲۰ سال دیگه ک مردم راحت میشید

مامان دوتادخترگل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای خدارحم کرده بهتون.منم اینطوریم.ی شب حالم بدبود.گفتم خدایایاخوبم کن یاحداقل بگوچندسال دردمیکشم.ت ...

انشاالله عمر طولانی با عزت و آبرو داشته باشید ..میگن اون هایی که دلای پاکی دارن این طور هستن بازم خدو می دونه 

انشاالله عمر طولانی با عزت و آبرو داشته باشید ..میگن اون هایی که دلای پاکی دارن این طور هستن بازم خد ...

ممنون عزیزم همچنین.بله واقعا خدامیدونه 

مامان دوتادخترگل

دقیقا منم همینطورم چقدرم عذاب آوره صحبتم کردم با یک عالم گفت محلش نده تو حس ششم رو داری ولی نمیتونم محلش ندم. وقتی به خانوادم میگم حسی دارم میگن خدا بخیر کنه و نگران میشن.

یا رب روا مدار که گدا معتبر شود.
دقیقا منم همینطورم چقدرم عذاب آوره صحبتم کردم با یک عالم گفت محلش نده تو حس ششم رو داری ولی نمیتونم ...

واقعا...اره نمیشه محل نداد.وقتی همش تودلت استرس داری.

مامان دوتادخترگل