لکه۲ مدیر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 عنوان یچیزعجیب🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 37 پست من هراتفاقی قرارباشه بیوفته خوابشومیبینم.شایدباورنکنیدولی دیشب خواب دیدم یکی نذری میده .دقیقاالان همون شخص نذری اورد.یا اگه بخواددعوایا اتفاقی بیوفته حس میکنم خسته شدم ازاین وضع مامان دوتادخترگل 1399/11/08 | 07:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 گلم من هم تقریبا همین جور هستم. یک مرتبه خواب دیدم یکی تو خواب میگه تو اتیش میگیری داخل جاده سرعین ا ... واای خدارحم کرده بهتون.منم اینطوریم.ی شب حالم بدبود.گفتم خدایایاخوبم کن یاحداقل بگوچندسال دردمیکشم.تاراحت بشم باگریه خوابیدم توخواب دیدم میگم ۱۵ ۲۰ سال دیگه ک مردم راحت میشید مامان دوتادخترگل
هانیتا_ف عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 2070 فکرم مشغول نیس .وافعا نمیدونم چرااینطوری شدم.ب هرکس میگم باورنمیکنن مسخره میکنن ذکر خاصی نمیگی؟🤔من ی مدت ی ذکری میگفتم.همه جی بهم الهام میشد
لکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 ذکر خاصی نمیگی؟🤔 من ی مدت ی ذکری میگفتم. همه جی بهم الهام میشد نبابا.ی مدت نمازم نمیخونم .! مامان دوتادخترگل
نیکوناز عضویت: 1399/09/24 تعداد پست: 1001 واای خدارحم کرده بهتون.منم اینطوریم.ی شب حالم بدبود.گفتم خدایایاخوبم کن یاحداقل بگوچندسال دردمیکشم.ت ... انشاالله عمر طولانی با عزت و آبرو داشته باشید ..میگن اون هایی که دلای پاکی دارن این طور هستن بازم خدو می دونه
لکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 انشاالله عمر طولانی با عزت و آبرو داشته باشید ..میگن اون هایی که دلای پاکی دارن این طور هستن بازم خد ... ممنون عزیزم همچنین.بله واقعا خدامیدونه مامان دوتادخترگل
مااماان_مرد_کوچک عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 275 دقیقا منم همینطورم چقدرم عذاب آوره صحبتم کردم با یک عالم گفت محلش نده تو حس ششم رو داری ولی نمیتونم محلش ندم. وقتی به خانوادم میگم حسی دارم میگن خدا بخیر کنه و نگران میشن. یا رب روا مدار که گدا معتبر شود.
لکه۲ مدیر استارتر عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 3583 دقیقا منم همینطورم چقدرم عذاب آوره صحبتم کردم با یک عالم گفت محلش نده تو حس ششم رو داری ولی نمیتونم ... واقعا...اره نمیشه محل نداد.وقتی همش تودلت استرس داری. مامان دوتادخترگل
مااماان_مرد_کوچک عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 275 واقعا...اره نمیشه محل نداد.وقتی همش تودلت استرس داری. همیشه وقتی در مورد کسی یا مسئله ایی حسش میاد سراغم فقط میگم ان شاءالله خیره.😢 یا رب روا مدار که گدا معتبر شود.