2777
2789
عنوان

یچیزعجیب🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب جلو شو بگیر دیگه وقتی شب خواب دعوا دیدی اون روز با سکوت بگذرون

اینوخواب نمیبینم .حس میکنم.بخدادقیقا دیشب یهوحس کردم ی ساعت بعدی دعوایی کردیماا.تازه وقتی حس میکنم کلی خودمواماده میکنم تاپیش گیری😁

مامان دوتادخترگل
ن خوب نیس.ببین دقیقامیفهمم کی باشوهرم دعوام میشه باورت میشه؟

من هروقت مامانم خواب من وشوهرمومیبینه میگم وااای بازم دعوامون میخوادبشه جالب اینجاس قبل اینکه هرباردخترم مریض بشه دخترعموم زنگ میزنه میگه شب خواب دخترتودیدم انگارواسه بعضیا ی توانایی یاخوش شانسیه ک آگاه میشن ازاتفاقات

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
خالمم همینطوری مخصوصا خواب فوت ادما (خانواده خودش)رو میبینه به یه هفته نمیرسه فوت میکنن

مامان خودمم اینجوره فوت فامیل یا همسایه ها رو همیشه خواب می بینه بعضی وقتام اتفاقات بد که می خواد پیش بیاد می بینه

گلم من هم تقریبا همین جور هستم. یک مرتبه خواب دیدم یکی تو خواب میگه تو اتیش میگیری داخل جاده سرعین اردبیل میمیری. من گفتم آخه من هیچ وقت از اون جاده شمال نمیرم.... بعد چند وقت همسرم اومد گفت دوستم دعوت کرده سرعین میریم از اونطرف میریم شمال. هر کاری کرد قبول نکردم. علتش پرسید خوابم تعریف کردم. ۲ ماه بعد با وحشت همسرم تماس گرفت گفت برادر دوستش که مارو دعوت کرده بودن سرعین گاز نشتی میده کلید برق روشن میکنه خونه منفجر میشه اتیش میگیره میمیمیره و خیلی از خواب های دیگه که به نوعی تعبیر شدن

من هروقت مامانم خواب من وشوهرمومیبینه میگم وااای بازم دعوامون میخوادبشه جالب اینجاس قبل اینکه هربارد ...

نبابا چه شانسی خوب نیس ادم همش مضطربه که چی میخوادبشه

مامان دوتادخترگل