2777
2789

فعلا مامان بشم😁

بعدارشد مدیریت مالی بگیرم

بعدش برم بانک استخدام بشم

یه خونه دوبلکس خوشگل هم بخریم

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

که بچه هایی با انسانیت بالا و موفق تربیت کنم ک تو جامعه به خوبی معروف باشن و اینکه حتما جایگاه خوب و عالی هم داشته باشن و داشتن یه خانواده ی گرم و صمیمی ک همه مون عاشق هم باشیم و همینطور موفق باشیم و پولدار 😃

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

من آرزوهای زیادی دارم شاید از نظر خیلیا ساده و مسخره و ب نظر بعضیا چیز بزرگ و تقریبا محال بیان، ولی ته دلم همیشه ب خدا باور داشتم اول از همه ترک مشروب خواری شوهرم بعد اینکه دست و دلباز بشه تمام حال خوب من در گرو این دو خواستس....... 

پولدار شدن.... خیلیا هستن ک پول دارن ولی صلاحیت خرج کردنش رو ندارن باید بگی خدایا پولدارم کن با همه متعلقاتش، نه اینکه مثلا سر کار باشی ولی کارت حقوقت دست شوهرت..... ب خدا همه چی تو زندگی نسبیه مطلق نداریم من دیدم یارو با یارانه زندگی می کنه سر و وضع لباس پوشیدنش از کسی ک ماهی ده تومن حقوق می گیره بهتره چون شوهرش از جون براش مایه میذاره حالا ده تومنم خیلی نیست مثال میزنم فقط دیده ک ب زندگی جهت میده ی فامیل داریم شوهرش کارمند رسمی ب سالش جوراب برا زنش نمی خره ولی داریم کارگر فصلی همون ی روز کار می کنه دل زن و بچشو شاد می کنه 

پولدار شدن.... خیلیا هستن ک پول دارن ولی صلاحیت خرج کردنش رو ندارن باید بگی خدایا پولدارم کن با همه ...

شوهر من نداره که خرج کنه وگرنه ولخرج 

دعا کن خدا به همه کمک کنه به ما هم کمک کنه انشالله خدا جواب دعای شمارو میده

خدایاشکرت 🙏