بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
که بچه هایی با انسانیت بالا و موفق تربیت کنم ک تو جامعه به خوبی معروف باشن و اینکه حتما جایگاه خوب و عالی هم داشته باشن و داشتن یه خانواده ی گرم و صمیمی ک همه مون عاشق هم باشیم و همینطور موفق باشیم و پولدار 😃
من آرزوهای زیادی دارم شاید از نظر خیلیا ساده و مسخره و ب نظر بعضیا چیز بزرگ و تقریبا محال بیان، ولی ته دلم همیشه ب خدا باور داشتم اول از همه ترک مشروب خواری شوهرم بعد اینکه دست و دلباز بشه تمام حال خوب من در گرو این دو خواستس.......
پولدار شدن.... خیلیا هستن ک پول دارن ولی صلاحیت خرج کردنش رو ندارن باید بگی خدایا پولدارم کن با همه متعلقاتش، نه اینکه مثلا سر کار باشی ولی کارت حقوقت دست شوهرت..... ب خدا همه چی تو زندگی نسبیه مطلق نداریم من دیدم یارو با یارانه زندگی می کنه سر و وضع لباس پوشیدنش از کسی ک ماهی ده تومن حقوق می گیره بهتره چون شوهرش از جون براش مایه میذاره حالا ده تومنم خیلی نیست مثال میزنم فقط دیده ک ب زندگی جهت میده ی فامیل داریم شوهرش کارمند رسمی ب سالش جوراب برا زنش نمی خره ولی داریم کارگر فصلی همون ی روز کار می کنه دل زن و بچشو شاد می کنه