2777
2789
عنوان

بیایید یه چیزی از بی‌غیرتی مرد همسایه تعریف کنم پراتون بریزه

| مشاهده متن کامل بحث + 9122 بازدید | 86 پست
تازه رفته بپرسه

فک کنم😂

مردم چ عجیب شدن                                                                      من فقط ی مداد سیاه بودم ک میخواست گل قرمز بکشه                                                             احترام زیاد توهمش از شیشه بیشتره:)🖖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بعد دیده شوهرش با پسردایی ها و پسرخاله هاش عصو یه گروه فامیلی هستن که همه ی اونا فیلم س ک س با زناشو ...

وای وای 🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯🤯

خدا کنه واقعا هر سلام ۷۰،۶۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم....چون تنها توشه آخرتمه😃
کسی اگر ماجرا را میدونه بگه. ظاهرا استارتر فیلمنامه را گم کرده.

والا حدس ذهن کثیف من اینه که لابد عکسای خصوصی زنشو داده به یه غریبه 

چون چندسال پیش یه سایتی دیدم مردا اینجوری عکس زن و خواهر و فامیلاشونو میذاشتن

باور نمیکنم 😭😭😭😭😭😭😭

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
بعد دیده شوهرش با پسردایی ها و پسرخاله هاش عصو یه گروه فامیلی هستن که همه ی اونا فیلم س ک س با زناشو ...

☹️چطور فک کردی باور میکنیم پرامونم میریزه؟؟؟ 

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

ن حرفمو پس میگیرم قبل پربازدید شدن میترکه😐

برگ_هایم# 😐

خدایا شکرت.... من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق....

2790
2778
2791
2779
2792