2777
2789

اگر ایلتس گرفتید بگید به عنوان کسی که تازه دارم شروع میکنم چیکار کنم..کلاسا خیلی گرون شدن..همش 20 میلیون میخواد... تا یه جایی بخونم بعدش 20-30 جلسه برم....

تا 5میلیون اینا بشه....

چه منابعی بخونم چطوری؟

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنیده بودم تا بیای بگیری چند سال طول میکشه که

بستگی به خودتون و سطج زبانتون داره...گاها 3 ماهه هم اماده میشی

عزیزم بنظر من ایران آیلتس نده 9 تومن هزینه ازمونشه  اینجا بخون ولی برو ترکیه یا دبی واسه امتحا ...

احتمالا ترکیه امتحان بدم...ولی هنوز امادگی ندارم

من  کتاب های کامپلیت ایلتس  لغت 504 1100 و GRE اسپیکینگ و رایتینگت رو هم با کتابای ایلت ...

اون 15 جلدی؟ اسمش کمبریج انگلیش ایلتش هست؟

۲۰ میلیون کلاس؟😳 من خصوصی دارم میرم آنلاین .دو نفر هستیم هر جلسه ۷۵ میشه سهم من کی بهت گفته انقد م ...

استادای ایلتس جلسه ای زیر 150 نیستن....کسی که تجربه ایلتس داره....کلاس مکالمه که نمیرم

یا یه استاد خوب پیدا کن اول گروهی برید کلاس که کم هزینه بشه.بعد آخرش با خودش خصوصی بگیر.منم همینکارو ...

منم 7 میخوام...گروهی کسی رو ندارم هم سطج من باشه..اکثر جاها هم زنگ میزنم میگن ایلتس خصوصی هست . نیمه خصوصی زیادم هزینه اش فرقی ندارهبه جای 20 میلیون میشه 18 میلیون