2789
عنوان

فریتین

| مشاهده متن کامل بحث + 5500 بازدید | 49 پست

سلام
من فریتینم 1 بود  سیدرال فورت خوردم رسیده 6 تو حدود یه ماه تقریبا، تنها دارویی هست که دل  و روده ام رو نابود نکرده، ولی خب بنظر من گرونه خیلی  

بعد اینکه من روزی یکی میخوردم دکترم گفت تا 4 تا در روز مجازه باید ببینی اذیتت نمیکنه میتونی بیشترم بخوری

جگر هم خیلی موثره همینجور که دوستان گفتن، اگه کبابی دوست ندارید خوراک بپزید یه کم زرشک هم بزنید توش و با لیموترش بخورین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم اولش مسخره کردم گفتم این همه غذا و دارو درست نکرد یه عرق میخواد چکار کنه مثلا ولی واقعا تاثیر دا ...

ممنون مهربون ،حتما میگیرم 

میگم اگ خودم تو غذا میخ اهنی بندازم چی ؟ به نظرت تاثیر داره

نه اصلا انگار آب هست حتی مزه خاصی هم نداره .فقط طبق دستور استفاده کن .من بعضی عطاریا رفتم مسخره کردن ...

حتما میگیرمش ،اره میخورم 

ولی خیلی ناامیدم از این جهت واقعا 

عرق آهن چیه ؟

هر جا نداره بزن تو سایت" با سلام" برات بیارن عزیزم کم خونی که بیمارگونه بشه هیج وقت با پسته و جگر درمان نمیشه اونا واسه کسایی هست که کم خونی ندارن و این موهبت رو میخان حفظ کنن شما چای و قهوه و نسکافه رو حذف کن با غذاهای گوشتی ماست و لبنیات و کلا کلسیم نخور با غذاهای گوشتی ویتامین سی و اسید سیتریک بخور که هر دو در لیمو ترش هست جگر پسته عدسی با آبلیمو خوبه ولی درمان نمیکنه صرفا کمک ات میکنه قرص آهن ایرانی بخور عرق آهن رو هم بخر بخور من کسی رو میشناختم فقر آهن شدید داشت با عرق آهن زنده شد  

ممنون مهربون ،حتما میگیرم  میگم اگ خودم تو غذا میخ اهنی بندازم چی ؟ به نظرت تاثیر داره

والا میگن خوبه اونم .حالا خواستی آزمایش بدی سه روز قبل نه قرص آهن بخور نه مکملای آهن که جوابت دوز بالا نزنه الکی .راستی عدسی عالیه واسه آهن .

والا میگن خوبه اونم .حالا خواستی آزمایش بدی سه روز قبل نه قرص آهن بخور نه مکملای آهن که جوابت دوز با ...

باشه ،این سری که چن روز پیش آز دادم همین کارو کردم سه روز چیزی مصرف نکردم 

هر جا نداره بزن تو سایت" با سلام" برات بیارن عزیزم کم خونی که بیمارگونه بشه هیج وقت با پسته و جگر در ...

تغذیه ای که گفتی رو همیشه رعایت میکنم ،من فقط فقر آهن دارم کم خونی ندارم هموگلوبین ۱۴ 

عرق آهن رو هم پیدا میکنم ،خدا کنه جواب بده