2789
عنوان

فریتین

| مشاهده متن کامل بحث + 5500 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=174519986]به خوردن بالا نمیاد زیاد فیریتین .من پارسال دوماه خوراکم فقط جیگر و پسته و خرما و ....‌‌شاید ده تومن ...[/QUOTEمنم کلی تو این دوماه پول خرج کردم iron  که همون آهن هس اومده بالا ۳۰ تا ولی ذخیره اهنم که فریتین اصن تکون نخورده ،نه برعکس پریودمم خیلی کمه

تزریقه عزیزم .یه آمپول رو خالی میکنن تو سرم نباید نور بخوره عین چایی میشه رنگش .ولی شما عرق آهن بگیر ...

اها ،دو روز پیش رفتم بیمارستان مسیح دانشوری ،این کپسولو اونجا برام تجویز کردن 

اسمش عرق یونجه نیس اینکه میگی ؟

[QUOTE=174519986]به خوردن بالا نمیاد زیاد فیریتین .من پارسال دوماه خوراکم فقط جیگر و پسته و خرما و . ...

آیرون مهم نیست زیاد اصل فریتین هست .پس اگه خونریزیت کمه تغذیت مشکل داشته .نه اینکه چیز خوب نمیخوری منظورم اینه دوساعت قبل و بعد قرص آهن و غذاهای آهن دار شیر و چایی نخور .همراه غذات دوغ و نوشابه و دلستر اصلا نخور .ترشیجات نخور با غذات .چون اینا مانع جذب میشن .

اها ،دو روز پیش رفتم بیمارستان مسیح دانشوری ،این کپسولو اونجا برام تجویز کردن  اسمش عرق یونجه ...

نه بهش میگن عرق آهن .نمیدونم چطور عکس بفرستم که ببینی .تازه واردم بلد نیستم.برو عطاری بگو عرق آهن میخوام .عین عرق نعناست .دستور استفادشم روش هست 

برم بگم عرق آهن؟ اخه یه بار عطار گف عرق یونجه خوبه 

اینم خوبه حتی خود یونجه هم خوبه .ولی عرق آهن سریع بالا میاره من یک ماه خوردم از ۶ اومد ۱۵  .منم قرص آهن با اینکه همیشه بهترینو میگرفتم معدمو داغون کرده

نه بهش میگن عرق آهن .نمیدونم چطور عکس بفرستم که ببینی .تازه واردم بلد نیستم.برو عطاری بگو عرق آهن می ...

باش فدات 

عارضه نداره ،اخهدبخاطر این قرصا رفلاکس پیدا کردم 

باش فدات  عارضه نداره ،اخهدبخاطر این قرصا رفلاکس پیدا کردم

نه اصلا انگار آب هست حتی مزه خاصی هم نداره .فقط طبق دستور استفاده کن .من بعضی عطاریا رفتم مسخره کردن چون همه جا ندارن .عطاریای بزرگ و به روز دارن .عوارضم اصلا نداره .من روزی ۲بار میخورم و شبا هم قرصم .راستی وقتی قرص آهن میخوری یه پرتقال یا چیزی که ویتامین سی داره بخور زودتر جذب میشه