2777
2789
عنوان

ما باید خودمون بریم خونه ی عروس ؟

401 بازدید | 21 پست

برادرشوهرم یک ماهی میشه ازدواج کرده، حالا یکی از جاری هام میگه ماها باید خودمون همه با کادو بریم خونش، به نظرتون درسته؟ یا باید وایسیم عروس هر وقت خواست دعوت میکنه؟ رسمش چه جوریه؟ 

خودتون باید برین

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خودتون باید برید ولی نه ناهار و شام

برای وعده غذایی خودش باید دعوت کنه. بعد از دعوت شما

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جاری های خوبی هستین.  جاری های من زهرمارم نمیارن. از قبلش یک ماهی هم پلاس هستن توی آرایشگاه ها تا روز عروسی من حسابی بدرخشن . از الانم خودشون رو لاغر دارن میکنن ، منم همینطور منتظرشون میزارم حسابی برای عروسی  

پس درستش همینه،گفتم نکنه همینجوری بریم دوست نداشته باشه

شما ی تماس بگیرید و ی روز عصری برید و کادو بدید. 

عروس هروقت شرایطش بود دعوت شام ناهار میکنه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
باشه ممنون عزیزم😍

قربونت جاریه خوب💕

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من که عروسی کردم همه قوم شوهر تیکه و کنایه که باید دعوت کنین منم شام دعوتشون کردم اومدن خونمون

ولی یکی از دخترای خانواده شوهرم عروسی کرد مامانش نذاشت هیچکس رو دعوت کنه گفت هرکی خودش بره دیدن عروس!!

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
من که عروسی کردم همه قوم شوهر تیکه و کنایه که باید دعوت کنین منم شام دعوتشون کردم اومدن خونمون ولی ...

من ۱ماه از عروسیم گذشت رفتم مشهد بعد ک اومدم پدرشوهرم گفت چون مارو دعوت نکرده منم نمیام ببینمشون

مردی بشدت عقده ای و رو اعصابه

(ما رسم داریم کسی بره زیارت میریم دیدنش)

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  
من که عروسی کردم همه قوم شوهر تیکه و کنایه که باید دعوت کنین منم شام دعوتشون کردم اومدن خونمون ولی ...

این رسم دقیقا سر منم به شخصه اومد،دو ماه بود عروسی کرده بودم نمیدونی چقدر حرف شنیدم تا آخر همه رو دعوت کردم،الان همون خانوم که انقدر به من تیکه انداخت تازه فامیل دورشون هست الان دختر خودش ازدواج کرده دو برابر سن عروس شدن منم سن داره ولی الان دو ساله که هیچ کسو دعوت نکرده و میگه هر کی میخواد دعوت نداره خودش همینجوری بره

یه زنگ بزنید بعدازظهر برین کادو بدین وبرگردین هرموقع شرایطش جوربود مطمئنا ناهاریاشام دعوت میکنع!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
2790
2778
2791
2779
2792