2777
2789
عنوان

ما باید خودمون بریم خونه ی عروس ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 21 پست

خودتون که سر زده نمیرین باید خودتونو دعوت کنین و کادو ببرین میدونی چرا اینطوریه رسمش چونکه وقتی طرف خودش دعوت کنه انگار داره شما رو توی معذوریت میذاره ‌که براش کادو ببرین برای همین رسمه طرف خودشو دعوت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱ماه از عروسیم گذشت رفتم مشهد بعد ک اومدم پدرشوهرم گفت چون مارو دعوت نکرده منم نمیام ببینمشون مر ...

برای من که همه رسما برعکس بود

من رفتم سفر کربلا اومدم مادرشوهرم دیدنم که نیومد هیچ تازه ناراحت بود شما رفتین چرا به ما نگفتین بیایم خونتونو نگه داریم تا شما بیاین!!! انگار نگهبان میخواستم

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
کادوی خونه باید ببریم؟ 

خب کادو عروسی ببرین اگع عروسی نگرفتن اگع هم کادوی عروسی دادین یه کارت هدیه مبلغ پول بهشون بدین اول زندگیشونع!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
این رسم دقیقا سر منم به شخصه اومد،دو ماه بود عروسی کرده بودم نمیدونی چقدر حرف شنیدم تا آخر همه رو دع ...

چه جالب دقیقا این عروسم از من بزرگتره مادرش یه جورایی همه رو مجبور کرد برن دیدن دخترش و کادو ببرن!!

حالا منم که دعوت کردمشون کادویی ندادن یا شیرینی یا شکلات آوردن

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋