2777
2789
عنوان

حرکت جنین

178 بازدید | 33 پست

دوستان تو هفته ۱۶ میشه حرکت جنین رو تشخیص داد؟ به من گفتن قدامی هست و خوندم که میگن وقتی قدامی باشه دیرتر حرکتشو میفهمی. شما کی فهمیدین حرکات نی نی تون رو؟ و اینکه از سلامت جنین چجوری مطمئن میشین؟؟

تا ۲۸هفته خبری از حرکت نیس مخصوصا ما ک قدامی هستیم.از الان بفکر حرکت نباس اون جاش خوبه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من۱۴هفتگی فهمیدم😭😭😭😭

توروخدااااا دعام کنیدتواون لحظه های ک واست قرمیدع یاگیسوکمندبی افت بگوحاجتموبدع

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

سلام من هفت هفته هستم میتونم ی سوال بپرسم ؟؟

زیر شکمم سمت راست صبح تیر میکشید طبیعیه؟؟الان خوب شده ولی ی جایی درد میگیره بعد انگار خوب میشه جاش ی جوری ..اونجوری هست

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
تا ۲۸هفته خبری از حرکت نیس مخصوصا ما ک قدامی هستیم.از الان بفکر حرکت نباس اون جاش خوبه

نمیدونم توهم زدم اینروزا که خدا نکنه خوب نباشه. از سلامتیش نگرونم 😔

نمیدونم توهم زدم اینروزا که خدا نکنه خوب نباشه. از سلامتیش نگرونم 😔

نترس چیزی نیس سه ماه اول خیلی خطر سقط هست ک خداروشکر ردش کردی

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
سلام من هفت هفته هستم میتونم ی سوال بپرسم ؟؟  زیر شکمم سمت راست صبح تیر میکشید طبیعیه؟؟الان خو ...

عزیزم سونوی قلب رفتی؟؟؟ اگه بری خیالت راحت میشه خیلی حس دلنشینی هست 🥰🥰