2821
2789
عنوان

حرکت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 33 پست
انشاا... خیلی ممنون عزیزم  تازه فهمیدم مادر شدن چه نگرونی هایی داره

عاره عزیزم همینطوره نگران نباش از 20هفته دیگ دکترت برات صدا قلبشو میزاره با دستگاه

همه کسم دخترم❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نترس چیزی نیس سه ماه اول خیلی خطر سقط هست ک خداروشکر ردش کردی

خداروشکر اخه زیاد هم کار نمیکنم و ۹۹ درصد در حالت استراحتم و هیچ درد و خونریزی هم ندارم ولی باز توهم میزنم 

عاره عزیزم همینطوره نگران نباش از 20هفته دیگ دکترت برات صدا قلبشو میزاره با دستگاه

انشاا... هروقت میرم سونو و صدای قلبشو میشنوم انگار بال در میارم 😍😍😍

عزیزم سونوی قلب رفتی؟؟؟ اگه بری خیالت راحت میشه خیلی حس دلنشینی هست 🥰🥰

دو روز پیش رفتم شنیدم صدای قلبشو دکتر هم گفت خوبه همه چی ..ولی صبح با اون تیر کشیدن زیر شکمم بیدار شدم..نگران شدم 

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
دو روز پیش رفتم شنیدم صدای قلبشو دکتر هم گفت خوبه همه چی ..ولی صبح با اون تیر کشیدن زیر شکمم بیدار ش ...

واس من هم بعضی موقع ها پیش میومد مخصوصا وقتی حرکات آنی انجام میدادم یه اینور اونور زیاد میچرخیدم و مخصوصا عطسه میکردم ولی خداروشکر مشکلی پیش نیومد و من پرسیدم گفتن اگه لکه بینی اینا نداشته باشی مشکلی نیس و اگه لکه بینی داشتی حتما به دکترت اطلاع بده. اونوقت شیاف میده برات که بهتر بشی

خداروشکر اخه زیاد هم کار نمیکنم و ۹۹ درصد در حالت استراحتم و هیچ درد و خونریزی هم ندارم ولی باز توهم ...

استرس بدترین سمه ..۱۸هفته میری انومالی میبینیش

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
واس من هم بعضی موقع ها پیش میومد مخصوصا وقتی حرکات آنی انجام میدادم یه اینور اونور زیاد میچرخیدم و م ...

لکه بینی ندارم خداروشکر ..یه هفته فقط گلاب ب روتون حالت تهوع دارم ..اشتها ندارم ..از پیاز و بوی پیاز متنفر شدم ..😶😑

برای همه داده ها و نداده هایت ک در راهند شکر ..شکر برای پسرم همسرم پدر و مادرم و خواهرم💞
2823
2791
2779
2792