2777
2789
عنوان

فیس براش

299 بازدید | 43 پست

بچه ها فیس براش اون عروسکیا که توش اسفنجه خوبن یا اونا که شکل مسواکن؟

برقیشو دارم راضی نیستم زیاد تو شست و شو ازش. میخوام دستی بخرم کدوم بهتره؟

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسکیا اونایی که دسته دارن خیلی بده اصلا جذب نمیکنه ماده رو

منم از همینه برقیه ناراضی ام 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
من از این سیلیکونی عروسکی دارم  خیلی خوبه

اسفنجش فرسوده بشه باید از کجا خرید براش؟

من دوتاشو دارم. از هر دو راضیم. اونی که دسته داره رو وقتی حمام میکنم ازش استفاده میکنم اول از روی برس موییش استفاده میکنم بعد آخر سر از قسمت زبرش برای قسمت اکته ها استفاده میکنم

اون یکی رو هم گذاشتم واسه وقتی ماسک میزنم آخر سر ماسک رو ا اون ماساژ میدم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
اسفنجش فرسوده بشه باید از کجا خرید براش؟

من الان یک ماهه دارمش هنوز اتفاقی براش نیوفتاده

سوال منم هست 

فکر کردم دوباره باید خرید

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god                       

منم از همینه برقیه ناراضی ام 

بر اثر انعطاف و شست و شوی زیاد پاره نمیشه سیلیکونش؟

برقیش زود خراب میشه به درد نمیخوره

نه من برای اصلاح خریدم‌. یکی از سریاش براشه مثلا. خخخخ فقط سری شیورش به درد میخوره

بر اثر انعطاف و شست و شوی زیاد پاره نمیشه سیلیکونش؟

برای من که مثل روز اولشه همشم ازش استفاده میکنم😂😂

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god                       

من الان یک ماهه دارمش هنوز اتفاقی براش نیوفتاده سوال منم هست  فکر کردم دوباره باید خرید

نه فک کنم بشه خودت اسفنج بخری

برای من که مثل روز اولشه همشم ازش استفاده میکنم😂😂

اخه داشتم سفارش میدادم نمیدونم یکی بخرم یا دوتا