2777
2789
عنوان

فیس براش

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 43 پست
نه فک کنم  بشه خودت اسفنج بخری

نمیدونم بخدااا

دوستان راهنمایی کنید باید اسفنج بخریم ؟

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه داشتم سفارش میدادم نمیدونم یمی بخرم یا دوتا

نمیدونم عزیزم میخوای یکی بگیر بین خوبه برات یا نه

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god                       

بچه ها لطفا بگین از عروسکیها چطوری استفاده کنم 

مایع شست و شو بریز رو اسفنجش از پشت بعد دوسه بار فشارش بده مثل فنر کف که کرد بکش رو صورتت

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
نمیدونم عزیزم میخوای یکی بگیر بین خوبه برات یا نه

مرسی فداتشم

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
دقیقا به چه درد میخوره؟ ببخشید نمیدونم.چرا صورتو با اون میشورین؟

جوش و سر سیاه و اینارو تمیز میکنه و منافذ پوستتم صاف میکنه

مایع شست و شو بریز رو اسفنجش از پشت بعد دوسه بار فشارش بده مثل فنر کف که کرد بکش رو صورتت

چند میخوای بگیری؟

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙