2821
2789
عنوان

فیس براش

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 43 پست
نه فک کنم  بشه خودت اسفنج بخری

نمیدونم بخدااا

دوستان راهنمایی کنید باید اسفنج بخریم ؟

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه داشتم سفارش میدادم نمیدونم یمی بخرم یا دوتا

نمیدونم عزیزم میخوای یکی بگیر بین خوبه برات یا نه

It's hard to fail ,but it makes you strong🌇🌉🍃🏡                                                  ❤ God blees me and you🍃thank god                       

بچه ها لطفا بگین از عروسکیها چطوری استفاده کنم 

مایع شست و شو بریز رو اسفنجش از پشت بعد دوسه بار فشارش بده مثل فنر کف که کرد بکش رو صورتت

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
نمیدونم عزیزم میخوای یکی بگیر بین خوبه برات یا نه

مرسی فداتشم

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
دقیقا به چه درد میخوره؟ ببخشید نمیدونم.چرا صورتو با اون میشورین؟

جوش و سر سیاه و اینارو تمیز میکنه و منافذ پوستتم صاف میکنه

مایع شست و شو بریز رو اسفنجش از پشت بعد دوسه بار فشارش بده مثل فنر کف که کرد بکش رو صورتت

چند میخوای بگیری؟

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙