2777
2789
عنوان

فیس براش

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 43 پست
چند میخوای بگیری؟

دیجی کالا از ده تومن داره. نمیدونم چه مارکش خوبه 

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
من الان یک ماهه دارمش هنوز اتفاقی براش نیوفتاده سوال منم هست  فکر کردم دوباره باید خرید

گلم چه مارکیش خوبه

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا به چه درد میخوره؟ ببخشید نمیدونم.چرا صورتو با اون میشورین؟

گلم دیجی کالا چرا زده ده تومن؟ نکنه بدرد نخوره. چه مارکی بگیرم بگو لطفا؟

من‌ اول فیس واش وبادست روصورت میزنم بعدش بافیس ب ر اش ماساژش میدم.اینجوری به صرف تره.

چه مارکش خوبه ؟؟ چند گرفتید شما

چه مارکش خوبه ؟؟ چند گرفتید شما

من تو محصولات امشبم چند مدل فیس واش اوردم میخوای یه نگاه بنداز 

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
[QUOTE=174294687]چه مارکش خوبه ؟؟ چند گرفتید شما[/QUOTفیس واش یافیس براش؟ فیس براش ازاین عروسکی هاگر ...

برندش چیه گلم 

من تو محصولات امشبم چند مدل فیس واش اوردم میخوای یه نگاه بنداز 

میشه ببینم ؟ کجا نگاه کنم ؟

پرداخت چجوریه؟

میشه ببینم ؟ کجا نگاه کنم ؟ پرداخت چجوریه؟

خود مشهد باشی پرداخت در محل

شهرای دیگه پرداخت انلاین

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
اره عزیزم ایدی @rozhaan_galleri

اینستا ندارم 

ایدی گپ تلگرام عزیزم

ممنونم فداتشم