2777
2789
انقدر بد سزارین رو گفتن که منی که تجربه اش کردم ترسیدم. دو هفته دیگه باید برم عمل کنم.ان شاءالله که ...

نههه بابا اينارو ول كن براي خودشون ميگن 

با خيال رااحت برو سزارين كن

كلي مقاله خوندم و تحقيق كردم من بلا استثنا سزارين چندپله بالاتر بوده

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
کی زایمان کردین؟ منم میخوام ببهوشی رو انتخاب کنم ولی میترسم بهوش نیام😅

۱۴ماه پیش.منم‌دقیقا می ترسیدم.تو لحظه ای که تو اتاق عمل بودم گفتم‌منو بیهوش نکنید دکتر بیهوشی گفت بعدا می فهمی به نفع خودت هست که بیهوش ات کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توضیحاتت خیلی خوب بود، پمپ درد چجوریه؟

خوواهش گلم .من نداشتم پمپ درد ولی شنیدم دردو برطرف میکنه .تو اتاق عمل فک کنم بهت با سرم وصل میشه.باید هماهنگ کنی که پمپ درد میخوای وهزینش بیشتر میشه.متاسفانه بیمارستان من نداشت

2803
والا من‌تو بارداری بهداشت میرفتم تمام‌ ماماها خودشون سزارین کرده‌بودن.جالبه خانمی که کلاس بارداری بر ...

من موافق زایمان سزارین هستم این دوستمون اشتباه برداشت کرد😁

هرچی آرزوی خوب مال تو 
۱۴ماه پیش.منم‌دقیقا می ترسیدم.تو لحظه ای که تو اتاق عمل بودم گفتم‌منو بیهوش نکنید دکتر بیهوشی گفت بع ...

بله خوبه 

خدا کنه منم بتونم با این ترسه کنار بیام

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
2804
نازنین جانم انشالله سلامتی باشه بهترین کارو میکنی من به دلیل پزشکی سزارین شدم اونم اورژانسی یک بنده ...

مررسي خوشگلم😍❤️😍

حرفاشون ارزش نداره بابا بيخيال ديگه عقل ادم تشخيص ميده ك كدوم زايمان بهتره 

يكي دوست داره طبيعي زايمان كنه با خودشه مهمم نيست

يكيم سزارين ك قطعا كار بهتري ميكنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
آره عریزم.. ی پسر ده ساله داشت.. دومی رو ک دنیا آورد فوت شد.. بخاطر آمبولی... البته ریسک آمبولی تو ا ...

خاله مادر من تو خونه افتاد آمبولی شد فوت شد هشتاد سالش بود بنده خدا ریسک میره بالا تو جراحی درسته اما ممکنه مشکل دیگه ای داشتن زدن آمبولی

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2805
البنه ی سریی دارو هست قبل و بعد عمل میزنن ک این مشکل ایجاد نشه... فقط چیزی ک هست ما تو تحریم دارویی ...

بالاخره میمیریم دیگه😕

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

صدبار هم برگردم عقب طبیعی رو انتخاب میکنم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یکی میگه این یکی میگه اون . 😐برابچه چی خطر نداره

برای بچه باید دکتر و اون مامایی بالاسرته خوب باشه.طبیعی خوبیش اینه به محض اینکه دنیا میاد شیر داری ینی جریان داره شیرت بچه سریع میمکه  خیالت راحته گشنه نمیمونه  قندش نمیفته نصف شب

فامیلمون سز بود  شیر داشت ولی کم.انقد بچه زجه میزد که از روی اجبار بهش اب قند میدادن چیزیش نشه

تا صبح دو نفر بالاسرشون بودن  زن بیچاره هی شیرش میدوشید چقدم درد داشت که یکم بیاد با قاشق بدن بچه بخوره

تا یه ماه این بود

تا شیرش زیاد شد

خب همین شیر هفته اول مادر خیلی مقویه خیلی

2801