2777
2789
بله خوبه  خدا کنه منم بتونم با این ترسه کنار بیام

من همش می گفتم پمپ‌درد بذارید برام.یاز دکتر ام‌گفت نه مسکن وارد بدن میشه و میره تو شیرت.برام نذاشت.ولی با شیاف راحت دردش میرفت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خاله مادر من تو خونه افتاد آمبولی شد فوت شد هشتاد سالش بود بنده خدا ریسک میره بالا تو جراحی درسته ام ...

اگر منظورتون مادربزرگمه نه آمبولی بود.. سه روز اومد خونه بعذ حالش خیلی بد شد و گفتن آمبولی ریه شده... 

خدایا شکرت 
2803
البنه ی سریی دارو هست قبل و بعد عمل میزنن ک این مشکل ایجاد نشه... فقط چیزی ک هست ما تو تحریم دارویی ...

هپارین هست فراوون هم هست داروسازی های ایران میسازن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
2804
اشکال نداره شاد باشی من به شوخی گفتم اینقدر از عوارضش گفتن

اخه ایشون انقد از جان و دل مدافع طبیعی هستن که واقعا سوال شد برام که خودش ماما هست؟که اشتباهی شمارو ریپلای زدم 🤦‍♀️🤦‍♀️

2805
آها‌من‌بیهوشی بودم برام نذاشتن.بعد اینکه هم به هوش اومدم تا عصر که مامانم لگن می ذاشت برام.از عصر هم ...

اره خیلیا نمیذارن دکترای حرفه ای میگن نمیخواد 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
2801