سلام خانوما، شما کسی تون تجربه ارتودنسی داشته؟؟ درد داره؟ من میخوام تابستون دخترمو ببرم ارتودنسی ، میخواستم از تجربیاتتون بدونم♡
زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
هر چه زودتر اقدام کنی بهتره همارزونتره هم دردش کمتره من زمانیکه ۲ ملیون لود پیس ...
هی گل گفتی!👌😔😔
زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
من شاید چند وقت دیگه درارشون دکتر پارسال من برای فک بالا4تومن دادم
چقدر خوب! الان شده۸ تومن