2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 78 پست
دخترتون چنویالسه؟مشکلش چیه؟هزینش گفتن چقدره

دخترم ۱۴ سالشه، فک پایینش چهار تا دندون جلوش یکم نا مرتبه 

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا ابوالفضل العباس.........یعنی بالا وپایین میشه ۱۵تومن.

اره به خدا☹

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
فکر کنم بشه، چون دخترم هم همینو میگه،فک بالاش فقط دوتا دندون جلو هست رو هم هستن ، میگه فقط اون دوتا ...

عزیزم حتی اگه 1دندون کج باشه ارتودنسی سرتاسریه و امکانش نیست یکی دو دندون ارتو بشه، چون برای جابجایی 1دندون همه دندونا باید جابجا بشن

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
توی دندونپزشکی هیچ دردی نداره چون کارخاصی نیست که دردناک باشه براکتا رو میچسبونه و سیم میذاره و بعد ...

اوه پس اینطور، دخترم هم خیلی دیگه بم کرده تو ارتودنسی، هی میگه دندونام بده

من یک سالی هست ارتودنسی انجام دادم وقتی براکت هارو نصب میکرد اصلا دردی نداش 

من فقطروز اول یکم دندونام دردحال میکردن و باالپ ی قرص خوب شد

ولی تا چن روز غذای ابکی خوردم 

در عشق جانان جان بده بی عشق نگشاید گره عشق
فکر کنم بشه، چون دخترم هم همینو میگه،فک بالاش فقط دوتا دندون جلو هست رو هم هستن ، میگه فقط اون دوتا ...

شما باید به دکتر نشون بدید منم فک بالام فقط دوتا از دندون هام مشکل داشت اما دکترم دوتا فکمم ارتو انجام داد

عزیزم حتی اگه 1دندون کج باشه ارتودنسی سرتاسریه و امکانش نیست یکی دو دندون ارتو بشه، چون برای جابجایی ...

ای بابا، خودمم حدس میزدم، چه میدونم دخترم میگفت!

شما باید به دکتر نشون بدید منم فک بالام فقط دوتا از دندون هام مشکل داشت اما دکترم دوتا فکمم ارتو انج ...

پس اینطور 

منم فقد دوتا از دندونام ی خورده کج بود ولی کامل فک بالارو دکتر زد پایین هم مرتب بود نزدم

در عشق جانان جان بده بی عشق نگشاید گره عشق
من یک سالی هست ارتودنسی انجام دادم وقتی براکت هارو نصب میکرد اصلا دردی نداش  من فقطروز اول یکم ...

خوشبحالتون، مال شما تموم،شد حالا دخترم تازه میخواد بره، اینقدر هم گرون شده، که😔

یه سوال توی یک جلسه هر دو فک رو انجام میدن؟

نه عزیزم جلسه اول ک فقط قالب گرفتن جلسه دوم فک بالام ک مشکل داشت انجام داد بعد ۷ ماه فک پایینم و همچنان کار ارتو من بعد ۲ سال ۴ ماه تموم نشده