2777
2789
عنوان

ارتودنسی

472 بازدید | 78 پست

سلام خانوما، شما کسی تون تجربه ارتودنسی داشته؟؟ درد داره؟ من میخوام تابستون دخترمو ببرم ارتودنسی ، میخواستم از تجربیاتتون بدونم♡

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

فقط چند روز اولش یکم درد داره که مسکن میدن 

تا عادت کنه هم یکم طول میکشه 

ولی جای نگرانی نیست 

دکتر خوب برید حله 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  
فقط چند روز اولش یکم درد داره که مسکن میدن   تا عادت کنه هم یکم طول میکشه  ولی جای ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی♡♡

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آره درد داره اولش کش میندازن بین دندونای آسیا پایین دوتا کش بالا ام دوتا تا جا باز کنه یکی دو هفته اولشم غذا های میکس شده باید خورد بعدش عادی میشه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

آره درد داره اولش کش میندازن بین دندونای آسیا پایین دوتا کش بالا ام دوتا تا جا باز کنه یکی دو هفته ا ...

اوخ، پس اینطور،  ممنونم

من انجام دادم درد زیادی نداره فقط چند روز اول

ولی حتما بعد از اینکه ارتودنسیش تموم شد قالب رو بذاره من اشتباه کردم نذاشتم و الان دندونام داره مثل قبل میشه

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
من انجام دادم درد زیادی نداره فقط چند روز اول ولی حتما بعد از اینکه ارتودنسیش تموم شد قالب رو بذاره ...

ای وای، این قالب که میگید،  چی هستش؟

هزینش چقدره به سن ودندون بستگی داره هزینش یانه 

اره همون، باید بریم دکتر معاینش کنه بگه در چه حدیه

زیادی درد نداره تا ی هفته دندونا درد میکنن...طبیعیه تا ی هفته غذا های آبکی باید بخوره 

نباید غذا های سفت بخوره چون ممکنه براکت هاش کنده بشه 

و علاوه بر مسواک معمولی از مسواک بین دندونی هم باید استفاده کنه و همچنین نخخ دندون ک خیلی مهمه 

اگرم فکش صاف نباشه کش میزارن قالب میزارن براش تا صاف شه. 

و زیاد باید ب دندوناش برسه

مدت زمانش هم برای هر کسی فرق میکنه مثلا من خودم دوساله گذاشتم دوستم ۴ ساله فکر میکنم

خیلی ممنون، بعد یه سوال داشتم، بین موقعی که دکتر داره براکت هارو نصب میکنه، یعنی توی دندون پزشکی هم دردناکه؟

ای وای، این قالب که میگید،  چی هستش؟

وقتی که ارتونسی تموم بشه از دندون قالب میگیرن تقریبا تا یکسال باید استفاده بشه تا دندون ها تغیر شکل ندن

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)
ن درد نداره یعنی من دردی نداشتم شاید بقیه داشته باشن

ببخشید خیلی اشتباه تایپی داشتم

2790
2778
2791
2779
2792