2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 78 پست
وقتی که ارتونسی تموم بشه از دندون قالب میگیرن تقریبا تا یکسال باید استفاده بشه تا دندون ها تغیر شکل ...

آها،  خیلی ممنونم 

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هزینش میدونی چنده?

۷،۸ میلیون هر فک

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.

میشه فقط یه تعداد محدود از دندون ها رو ارتودنسی کرد؟ هزینه هاش چجوریه تو مشهد؟؟؟

تا یه مدتی اکثر تاپیکام در مورد سوالات پیش پا افتاده آشپزیه، پیشاپیش ممنون از کسایی که صبورانه منو راهنمایی میکنن 
خیلی ممنون، بعد یه سوال داشتم، بین موقعی که دکتر داره براکت هارو نصب میکنه، یعنی توی دندون پزشکی هم ...

ن اصلا درد نداره شاید بعدش ک اورینگ ها رو میندازع کمی فشار بیاد 

ای وای، این قالب که میگید،  چی هستش؟

ارتودنسی متحرک رو میگن

یه پلاک هست که حالت تثبیت کننده داره 

اوایل کل روز بعد از یکسال فقط شبها استفاده میشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
میشه فقط یه تعداد محدود از دندون ها رو ارتودنسی کرد؟ هزینه هاش چجوریه تو مشهد؟؟؟

فکر کنم بشه، چون دخترم هم همینو میگه،فک بالاش فقط دوتا دندون جلو هست رو هم هستن ، میگه فقط اون دوتا رو ارتودنسی بزنیم

توی دندونپزشکی هیچ دردی نداره چون کارخاصی نیست که دردناک باشه براکتا رو میچسبونه و سیم میذاره و بعد کش میندازه. 

چند روز اول درد داره اونم بخاطر جابجا شدن دندوناس، من به هم ریختگی دندونام زیاد بود تو سن 25هم ارتودنسی کردم هربار که میرفتم کش عوض میکردم یا کش سرتاسری مینداخت تا 3 روز واقعا درد داشت

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 
یا ابوالفضل العباس.........یعنی بالا وپایین میشه ۱۵تومن.

آره 

تا ۲۰ میلیون هم میره 

باز تو ایران خوبه

فامیل ما خارجه حساب کردم حدود ۲۰۰،۲۵۰ میلیون ارتودونسی هاش شده بود

البته جنس مرغوب و سنگ های زینتی و اینا میخواست

.