2821
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 78 پست
نمیدونم مشکل فک و اینا ولی هر دو فکم دندوناش خیلی بهم ریختس

من یه کوچلو مشکل فک پایین داشتم به خاطر همون دوره ارتو خیلی طولانی تر میشه 

اما اصلا نگرانی بابت دردش نداشته باش خیلی خیلی بخواد زمان ببره ۳ روز درد داری

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس چرا تبریز انقد زیاده  حس میکنم سرم‌کلاه رفته  ۲۵ تومن میدم   تازه هزینه کش ...

اوه اره خیلی گرونه، ولی شاید دکترای دیگه بهتر باشن قیمتش، دکتر تو عوض کن

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
چطور مشکل فک پایینت رو برطرف کرد؟

با ارتو تا حدودی میشه ک فک منظم تر بشه اگه نیازه کمی بره عقب تر یا نیازه کمی بیاد جلو تر ولی به عمل نمیرسه

از اونجایی ک عمل فک سخته با ارتو هم میشه تا حدودی 

اوه اره خیلی گرونه، ولی شاید دکترای دیگه بهتر باشن قیمتش، دکتر تو عوض کن

نمیدونم که ...فک‌ میکردم‌همبنه همه جا 

یه دکتر دیگه هم‌رفته بودیم قبلش میگفتن کارش حرف نداره 

برا معاینه من دستشو‌گذاشت رو سینم 

حس کردم عمدا به لبامم دست میزد خوشم نیومد نرفتم  

نمیدونم که ...فک‌ میکردم‌همبنه همه جا  یه دکتر دیگه هم‌رفته بودیم قبلش میگفتن کارش حرف نداره&n ...

یا خدا🙄🙄

زندگی کلااینجوریه شما تقریبا حالت خوبه داری میگذرونی یهو یه چیزی میشه که کلا از درون میپاشی میری تو خودت بعد هرچی فک میکنی دلیلشو نمیفهمی، جدی خیلی عجیبه همچین موجودی از گل ساخته شده.
یا خدا🙄🙄

اره هیلی بدم اومد 

موقع‌که همسرم حواسش نبود دستش راحت میذاشت رو سینم منم‌هی نفس عمیبق میکشیدم که متوجه شه 

موقع ک همسرم نگا میکرد کارشو ..دستشو‌میاورد بالا ...

بدم اومد نرفتم اون ۱۹ تومن میگفت هردوتا فکو 

اره هیلی بدم اومد  موقع‌که همسرم حواسش نبود دستش راحت میذاشت رو سینم منم‌هی نفس عمیبق میکشیدم ...

واقعا باعث تاسفه که طرف مثلا دکتر هم هست ولی اینجوری هرزه هست! 

واقعا باعث تاسفه که طرف مثلا دکتر هم هست ولی اینجوری هرزه هست! 

اره کلا این موضوع تو هر قشری میتونه باشه 

ربطی به تحصیلات و پول و...نداره 

متم خوشم‌نیومد گفتم کم‌کم دو سال ۳ سال باید اینحا برم و بیام هر دفه کلی استرس و عذاب بکشم‌که نمیشه 

مرد نامحرم راحت خودشو ول کنه  رو من ...

اره کلا این موضوع تو هر قشری میتونه باشه  ربطی به تحصیلات و پول و...نداره  متم خوشم‌ن ...

دقیقا همون دیگه،کم کم پررد تر هم میشد، دفعه بعد میدیدی یهو شماره می خواست و...

اگه خواستی بری فقط پیش دکتر خانم برو، منم اگه دخترم بده ارتودنسی پیش دکتر خانم میبریمش

دقیقا همون دیگه،کم کم پررد تر هم میشد، دفعه بعد میدیدی یهو شماره می خواست و... اگه خواستی بری فقط پ ...

اخه ارتودنسی معم‌ولا کار مرده 

ندیدم خانمی کارش تو ارتودنسی خوب باشه 

اینجا هم تبریزه تعداد دکترای ماهرش کمه بهرحال درسته از خیلی جاها مثلا باکو‌ارمنستان میان اینجا برای دکتر و...ولی بازم مث تهران تنوع نداره 

اینکه گفت ۲۵ خوب بود 

مطبش حسابی شیک و لاکچریه و پذیرایی از همراه هم دارن 

و دکترشم جوونه تحصیلکرده المانه ۳ تا دستیار هم خانم هم داشت چیزی ندیدم ازش با اینکه تنها رفتم داهل 

اخه ارتودنسی معم‌ولا کار مرده  ندیدم خانمی کارش تو ارتودنسی خوب باشه  اینجا هم تبریزه تع ...

خب پس بازم خوبه💕🌸