2777
2789
عنوان

خنده خانه😂😂😂👇

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 61 پست

چرا من شکست عشقی نمیخورم؟🙁

فکرکنم یکی از شما شکست عشقیه منو خوردین😒

کوفتتون بشه بحق پنج تن 😞

به اونم رحم نکردین☹️😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا من شکست عشقی نمیخورم؟🙁 فکرکنم یکی از شما شکست عشقیه منو خوردین😒 کوفت ...

😂😂😂😂👌🏻👌🏻

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤

یارو رو داشتن اعدام میکردن داد میزنه میگه منو بیارید پایین,,,

میارنش پایین میگن چیه؟؟؟

میگه ناموسن این مسخره بازیا چیه؟

داشتم خفه میشدم....

😖😖😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عاشقتم یعنی همینطوری دلشتم میحوندم😂😂😂😊😊

باریکلا😂😂😂😂😂😂😂

من توبه كردم ديگه فقط ميخوام  پست هاي مذهبي بزارم😔😔

غسل ترتيبي چيست؟👇

غسليه كه وقتي كه ترتيب كسي رو بديم بر ما واجب ميشه😂😂

این دخترایی که با یکی دوستن ولی همزمان خبر عقدشون با یکی دیگه میاد

لامصبا منو یاد رونالدینو میندازن..

به چپ نگا می کرد،به راست پاس میداد..😄

جفر میره امامزاده میبینه دختره داره دعا میکنه که خدایا یه شوهر خوب به من بده ؛ یهو خودشو میندازه تو بغل دختره میگه: خدایا هل نده ، هل نده ، خودم میرم

😐😂😂😂😂😂😂

پسره میگفت : مادرمو بردم دکتر ریه ...

تا نشست دکتره گفت مادر قلیون میکشی؟؟ 

مادرم گفت: نه  دستت درد نکنه تازه کشیدم اومدم🤣🤣🤦‍

یکی از فامیلامون تازه ازدواج کرده

دیروز قبض آب و استوری کرده نوشه :

اولین قبض آب مشترکمون 😂😂

خدايا بسه دیگه 😂🤦‍

‏علایم کرونا دقیقا مثل زمانیه که خانمتون داره تلفنتون رو چک می‌کنه :

کوتاهی و تنگی نفس ، احساس ضعف ، سردرد ، عرق سرد ، تب ، دل درد های آنی و سرفه شدید خشک هنگامی که سوال ازتون پرسیده میشه و مجبور به حرف زدن میشید 😂

زنم اومده 

کنارم نشسته ببینه تو گوشیم چیکار میکنم …

الان دو ساعته دارم زندگی نامه شهید مطهری رو میخونم😭

اگه بدونین چه انسان بزرگی بوده این آقا..😂

😁دوست من فکر کنم فامیل شماست

واااقعا؟؟؟😂😂😂😂 شت🤦‍♀️