2777
2789
عنوان

خنده خانه😂😂😂👇

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 61 پست
سلام😍 بخون و بخند😘😂

چشم فدای تو❤😊

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤

امتحان چیست؟

امتحان توهین به شعور دانش آموز و دانشجوست...

امتحان یعنی ما شک داریم تو از درس چیزی فهمیده باشی...

تا کی ما باید این تحقیرا رو بپذیریم هاااااااااااا آخه تا کی؟

تمومش کنید این بازی کثیف رو...

لطفا پخش کنید به گوش مسئولین برسه 😊😇😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دانشمندان به نتایج بسیار مهم و جالبی برای درمان کرونا رسیده اند😮😮

اما هنوز منو در جریان قرار ندادن!

جدیدا خیلی عقده ای شدن😒😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اینقددوس دارم به خودم بزنگم

بگم الووو☏

بعد خودم بگم😗

قربوووون الو گفتنت برم😍

بعدم خجالت بکشم قط کنم گوشیو😊

چن دفم امتحان کردم🙃

ولی همش اشغاله 😰

نگرانم نمیدونم دارم باکی میحرفم😱

نکنه دارم خیانت میکنم😓

اتل متل یه مورچه🐜🐜🐜

قدم میزد تو کوچه🐜🐜🐜  

اومد یه کفش ولگرد🐜🐜  

پای اونو لگد کرد🐜🐜🐜  

مورچه یه پاش شکسته🐜  

راه نمیره نشسته🐜🐜  

بابرگی پاشو بسته🐜  

نمیتونه کار کنه🐜  

دونه هارو بار کنه🐜  

تو لونه انبار کنه🐜  

مورچه جونم تو ماهی🐜  

عیب نداره سیاهی🐜  

خوب بشه پات الهی🐜  

داری شعرو میخونی؟!

یه نگاه به قدو قوارت بنداز!

سنی ازت گذشته;خجالت داره.چه با ریتمم میخونه!😐

😂😂😂😂😂😂

یجا خونده بودم که هر وقت داشتی میباختی بخند تا حریفت به بردش شک کنه 

سرعتم بالا بود مامور نگه داشت جریمه کرد نشستم زمین قهقه زدم به جرم مصرف مواد مخدر بازداشت شدم،

الانم تو دادگاه ام دارم به قاضی میخندم، هی میگه اعدام😂

اینقددوس دارم به خودم بزنگم بگم الووو☏ بعد خودم بگم😗 قربوووون الو گفتنت برم😍 بعدم خجالت بکشم ق ...

وای وای😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
ن اتفاقا اومدن وحتی طلاقم گرفتیم والان در خدمت شمام

اخی چرا طلاق

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
ن اتفاقا اومدن وحتی طلاقم گرفتیم والان در خدمت شمام

ای وای🤦‍♀️

انشالله بعد از این خوشبخت باشی❤

‏رفتم فلافلی سلف سرویس نونمو که پر کردم به شوخی به طرف گفتم فلافلتون بهداشتیه؟ کرونا نگیرم یوقت؟

گفت اینجوری که تو چیدی کرونا جاش نمیشه😐😂

یه روز یه ایرانی میره سفر خارج، سر راهش به یه آسیاب میرسه؛

ایرانیه می‌بینه که آسیابان یه زنگوله به گردن الاغ بسته شده،

الاغ می‌چرخید و آسیاب کار می‌کرد

از آسیابان پرسید: برای چی به گردن الاغ زنگوله بستی؟

آسیابان گفت: برای اینکه وقتی وایساد بفهمم کار نمی‌کنه

ایرانی دوباره پرسید: خب اگر الاغ وایساد و فقط سرشو تکون داد چی؟!

آسیابان گفت: حاجی ناموسا این پدرسوخته بازی‌هارو به الاغ یاد نده😂

ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺷﺐ ﺩﻳﺮ ﻣﻴﺎﺩ ﺧﻮﻧﻪ

ﺯﻧﺶ ﺩﺍﺩﻭ ﺑﻴﺪﺍﺩ ﻣﻴﻜﻨﻪ ﻣﻴﮕﻪ ﺍﮔﻪ ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﻣﻨﻮ ﻧﺒﻴﻨﻰ ﭼﻪ ﺣﺴﻰ ﺑﻬﺖ ﺩﺳﺖ ﻣﻴﺪﻩ ؟

ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺑﺎ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﻰ ﻣﻴﮕﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﻋﺎﻟﻰ ﻣﻴﺸﻪ !

ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾﺪ

ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﮔﺬﺷﺖ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾﺪ

ﺭﻭﺯ ﺳﻮﻡ ﻫﻢ ﮔﺬﺷﺖ ﺑﺎﺯﻡ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺯﻧﺸﻮ ﻧﺪﯾد .. 

ﺧﻼﺻﻪ ﺭﻭﺯﻩ ﭼﻬﺎﺭﻡ ﻭﺭﻡ ﭼﺸﻤﻪ ﺷﻮﻫﺮﻩ ﺑﻬﺘﺮ ﺷﺪ ﻭ ﺗﻮﻧﺴﺖ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﻪ ﭼﺸﻢ ﺯﻧﺸﻮ ﺑﺒﯿﻨﻪ!! 😂😂🙈🙈

از دست این مورچه ها یه دقیقه موبایلمو نمیتونم بزارم زمین همش فکر میکنن سیب گاز زدس جمع میشن دورش 😅🙈😎

الان گرفتین اپل دارم یا بیشتر توضیح بدم😏😅😂😎