2777
2789
عنوان

خنده خانه😂😂😂👇

311 بازدید | 61 پست

میخوام جوک بزارم🤪

شماهم دوست داشتید بزارید.

یا خاطره خنده دار یا سوتی خواستید بگید یذره بخندیم😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سر خيابون منتظر تاكسي بودم برم جايي تاكسی جلو پام ترمز زد گفت بپر بالا

.

.

.

.

.

منم دو سه بار بالا پايين پريدم

نميدونم چرا رفت

ولي خدايی خوب پريدم لياقت نداشت!

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

پسره پست گذاشته یکی بیاد آرومم کنه...

واسش کامنت گذاشتم هووووش هوووش آروم،آروم باش

بلاکم کرد روانی😐

بیا و خوبی کن😂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تا هیجده سالگی که مدرسه کوفتی نذاشت صبحا بخابیم،

تا بیست و هشت سالگی استرس کار و پول درآوردن و آينده،

بعدش بچه دار میشیم و تا سی و پنج سالگی هم گریه بچه نمیزاره بخابیم،

تا پنجاه سالگی هم باید باید صبحا زود بیدار شیم بچمون رو بفرستیم مدرسه،

تا شصت و پنج سالگی هم که از درد بیماری نمیتونیم بخابیم،

بعدشم که میمیریم 😢

شانس ما تا بیایم بخوابیم یکی میاد پیس پیس فاتحه میخونه میزنه به سنگ قبرمون بیدارمون میکنه 😐😂

حماقت نکن!😠

همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂😂

حماقت نکن! 😑☝️😐🙈

ای کسانی که پست های من و میدزدید 

کار بسیار خوبی میکنید 

نوش جونتون...

ارث بابام که نیست، 

خودمم دزدی میکنم 

حتی این پست رو هم دزدیدم ✌😅😂

سلام 

من خواننده م فقط😍

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤

یه بار رفیقم تو سربازی خون دماغ شد 

گفتم چی شده

گفت خاطراتشو تو مغزم کشتم خونش از دماغم زد بیرون

بعد چند دیقه طفلی یهو ناخودآگاه گوزید یه رفیق دیگمون گفت خب خداروشکر جنازشم باد برد😂..

‌  

سوتی خیییلی بدی ک دارم اینکه خواستگاراومدبرام  ماهگ نشستیم تواتاق حرف بزنیم اقا پای من گرفت خواب رفت بشددددددت هیییچ پایی حس نمیکردم پسره گفت بریم گفتم بله پا که شدم خووردم زمین اومدم پاشم باز خوردم زمین گفتم ببخسید توروخدا بخدا پام خواب رفته الانم یادم میفته خنده ام میگیره

ای کسانی که پست های من و میدزدید  کار بسیار خوبی میکنید  نوش جونتون ...

😂😂

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤
سوتی خیییلی بدی ک دارم اینکه خواستگاراومدبرام  ماهگ نشستیم تواتاق حرف بزنیم اقا پای من گرفت خوا ...

وااای فک کنم فرار کرد😂😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز