2777
2789
عنوان

خنده خانه😂😂😂👇

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 61 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

رفتم پیش روانپزشک

مشکلاتمو گفتم

انقدر برام غصه خورد😳😳

و به زمین و زمان بدوبیراه گفت😕😕

گفتم:

دکتر شما خودتو ناراحت نکن خدا کریمه😅😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

میدونید شباهت شهرداری وصدا و سیما و شرکت سایپا چیه؟؟؟ 

.

.

سه تاشون تو کار آشغالن!

اولی آشغال جمع می کنه

دومی آشغال پخش می کنه

سومی هم اشغال میفروشه

تا تفکری دیگر بدرود🙌😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یه اسم باکلاس جایگزین تنبلی پیدا کردم

از هم گسستگی سلول های تحتانی😑😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

در سه حالت به خانما هیچی نگین:

۱- وقتی تازه از خواب بیدار شدن 

۲- وقتی چیزی رو گم کرده و دنبالش میگرده 

۳- وقتی آماده شده بود و برنامه بیرون رفتنش بهم خورده 

توجه: 

مورد سومی خطر زنده به گور شدن داره 😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

‏به بابام گفتم اسلاید آخر پیتزامو میدم بهت.

گفت اگه منظورت اسلایسه، تو فارسی حرف بزن، 

من قول میدم به همه بگم تو گه بزرگتر از دهنت میخوری .

😐😐😐😂😂😂

‏کیفیت دستمال توالت های وطنی یطوریه که وقتی باهاشون

خودتو خشک میکنی دوباره باید آب بگیری تیکه هایی که چسبیده بهت جدا شه 😐😕😂😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ﭘﺴﺮﻩ ﺭﻓﺘﻪ ﻣﺎﻣﻮﺭﯾﺖ ﻭﺳﻂ ﺑﯿﺎﺑﻮﻧﺎﯼ ﺑﻨﺪﺭ ﻋﺒﺎﺱ، ﺧﯿﺲ ﻋﺮﻕ 

ﺳﺮ ﺩﮐﻞ ﻫﺎﯼ ﻧﻔﺘﯽ، ﺗﺎ ﺯﺍﻧﻮ ﺗﻮ ﮔﺎﺯﻭﺋﯿﻞ

ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﺑﺮﺍﺵ sms ﺯﺩﻩ :

ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻗﻬﻠﻢ چلا ﺩﯾﺸﺐ ﺑﻮﺱ نفلستادی؟😐😂

‏جوگیر شدم به دوست پسرم گفتم من ماه رمضون محرم و دهه فاطمیه و شهادت ها نمیتونم باهات باشم، گناه داره .گفت: منم تولدت و روز دختر و ولنتاین نمیتونم باهات باشم گناه دارم.🥴😶

مرسی اسی خیلی خوب بود

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

‏اون لحظه که میبینی پول خورد نداری و مسافر بغل دستیت یه ده تومنی به راننده میده و راننده پنج دقیقه غر میزنه ‌‎و وقتی مسافر بغلیت پیاده می‌شه قبل از اینکه تو ده تومنی بدی راننده چندتا فحش پشت سرش بهش می‌ده.

آن لحظه زیبا هزاران بار تقدیم تو باد 😂😂