2777
2789
عنوان

بدبینم ..؟؟

245 بازدید | 12 پست

سلام نامزدم كارش طب اسلاميه . 

و يك استاد خانم داره تو اين ز مينه ك نامزدم گاهی ساعت ۱۰ ۱۱ شب ک میاد میگ اره پیش استادمون خانم فلان بودم و .. ک کار درباره طب داشت .. میگ خانمه دامادو دخترو شوهر داره ..

و منم حس خوبی ب این خانومه ندارم .. چون چندوقت پیش ک با نامزدم کات بودیم .نامزدم هی بخاطراینک باهاش برگردم ب رابطمون هی پیشنهاد کار میداد ک بیا طب یادبگیر تااینک معرفیم کرد ب همین خانم استاد منم برگشتم ب رابطه ولی یهو خانمه یهم پیام داد برای کار نوشت ..اقای فلانی (نامزدم) مجبورشدن بخاطر من باشما هماهنگ کنند . متاسفانه فعلا نیاز به نیرو نیست . 

امشبم یکساعت پیش از نامزدم ک پرسیدم کجابوذی چه خبر گفت از پیش خانم فلانی میام همون استاده ..

فکرم خیلی درگیره .. 

که چرا اون سری گفت بخاطر من مجبورشدن ..

و حالا ساعتای ۹-۱۰شب با نامزدم قرار کاری دارن 

منم شک دارم و بهش گفتم گفت مانع پیشرفنم نشو 

من باید با زن درارتباط باشم کلی بیمارزن هست کلی همکارزن . 

قرار نیس بدبین باشب .

چکاکنم ؟؟من بدبینم ؟ یا ..

من مهرناز ۲۵ سال دارم :) ازبس تو تاپیکا سنم رو میخواین گفتم اینجا درج کنم بهتره   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تواین زمونه بدبین بودن خوبه دیگه به چشماتونو اعتماد نکنید همیشه هواستون به شوهراتون باشه شاید شوهر شما ادم خوبی باشه ولی الان بعضی از زنها شدن مثل گرگ وقتی با شوهرشون به مشکل میخورن میفتن به جون شوهرای بقیه الانم که دیگه خیلی عادی شده طرف با بچه. زن میره با یه خانم دیگه زیادم ملت دیگه تعجب نمیکنن

نمیشه گفت بدبینی این یه چیز عادی توی روابط هست و واسه هر کسی پیش میاد اگه میخوای واقعا مطعن شی شوهر خودت رو چند بار امتحان کن چون اگه خیانت کار باشه فقط با یه نفر دیگه انجام نمیده ولی به نظرم زیاد سخت نگیر چون شغلشون اینطوری هست 

هر کس یه تجربه ای داره اگر کلا آدم شکاک و بدبینی هستی توی همه موارد اون دیگه نیاز به مشاوره هست ولی اگر نه باید بگم که تجربه من ثابت کرده هیچ وقت حس خانوما اشتباه نمیگه و هر وقت به یه دختر یا زن بدنمون واکنش منفی نشون میده یعنی دقیقا متوجه اوضاع شدیم منم قبلا تجربه مشابه داشتم که وقتی جدا شدم ازش با همون خانم ازدواج کرد