2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابههه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 37 پست

باورت نمیشه ولی منم ی هفته پیش کات کردم یعنی اون کرد 

آنقدر خالم بد بود که نگو فقط بزار زمان بگذره بخدا خوب میشی من الان خیلی بهترم و کم کم بهش فکر میکنم فقط بزار زمان بگذره میفهمی اصلا ارزش نداره فقط زمان

اصلا بهش پیام نده بزار گم شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو چه جوری گفته قبلش سرد شده بود؟؟؟

اره دوماهه سرد شده پیامامو ۵ روز بعد سین میکرد ولی من میخواستم براش بجنگم نمیخواستم اینطوری اولین عشقمو از دست بدم...

منم به همين بهونه ها جدا شدم

٣ماه شد برنگشت

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

حالتو میفهمم 

سه روزه چشام خونه 

هیچی نتونستم بخورم 

من دنیام نابود شد دیگه هیچوقت آدم قبلی نمیشم

اینجانب جومونگ دوبار توسط جاسوسان (چیزای سایت😒) فروخته شدم و تسو (نی نی یار) کاربریمو به آتش کشید ولیییی من دوباره بازگشتم💜😐🤣
اره دوماهه سرد شده پیامامو ۵ روز بعد سین میکرد ولی من میخواستم براش بجنگم نمیخواستم اینطوری اولین عش ...

عزیزم من ده سال عاشقانه با همسرم زندگی کردم یه سال و خورده ای سرد سرد شده بود و حرفی هم نمیزد تا یه ماه پیش گفت میخوای بری برو من خودم تنها میخوام زندگی کنم 

این همه وابستگی عشق ابرو زجر و تلاشم رفت دست خالی برگشتم خونه پدر 

پس من چی بگم چه جوری اروم بشم دختر برا هیچ مردی اشک نریز اون اشکا حیفه 

حتی یه پیامم نده شمارشم پا‌ک کن هر وقتم برگشت پسش بزن ما تو این دنیا اومدیم که ارزش پیدا کنیم چرا این ادما باید مارو با خاک یکسان کنن عزیزم

برو به قرص بخور یه ادمی بعدا گیرت میاد که میگی این چی بود براش گزیه میکردم

جالبه.زمانی که آقایون جدامیشن بی هیچ دلیلی میرن.امااگر خانم بخوادجدا بشه هزارتاعواقب داره و باید جوا ...

اره هر چقدم بخوان دل میشکنن ولی تاوان نداره واسه اونا

انگار کارما فقد واسه آدم معمولیاست