2821
2789
عنوان

بیماری ایدز

118 بازدید | 10 پست

من پیش یه خانومی ک ارایشگر بود ژل لب تزریق کردم و متوجه شدم ک سرنگ رو عوض نکرد فق سوزن رو عوض کرد و الان خیلی میترسم ک نکنه بیماری ای چیزی بگیرم اعصابم خورده و پشیمونم خیلییی زیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش ارایشگر ژل میزنین همین میشه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ژل لب کار سالن ارایشی نیست کاریه که باید توی کلینیک انجام بدین اولا

دوما اینکه بهداشتی که نبوده ابدا کار ایشون اگه نگرانید فردا پیش پزشک مراجعه کنید براتون حتما ازمایش بنویسه خیالتون راحت بشه

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

الان میدونم کلی استرس داری، ولی اروم باش اول برو با دکتر صحبت کن ی آزمایش هم فردا برو بده، ان شالله جوابش منفیه بعد از اون برو پشت دستت و داغ کن که ی بار دیگه جایی مثل آرایشگاه ژل و فیلر تزریق نکنی

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت
اگ آزمایش بدم فردا معلومه؟

فک میکنم اگه پزشک براتون بنویسه که تزریق مشکوک دارین بله معلوم میشه تا سریع بشه جلوی هر نوعی از خطر و گرفت

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

اگ آزمایش بدم فردا معلوم میشه؟؟

فردا نه جوابش آماده نمیشه مگه اینکه آشناتون باشه

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت