دعوا ندارم نگفتم برند مسخره کردی برند ک مسخره نمیکنن اون خنده آخری ک گذاشتی حس کردم تمام کسایی ک میگن سامسونگ رو مسخره کردی
اولا مقاله زیاد خوندم میدونم شیاومی رو خیلی مقاله ها توصیه میکنن خیلی هام در عوض رد میکنن
ثانیا همون آشنامونم ک مهندس سخت افزار هم هست خودش برنامه گوشی هم مینویسه ویدیو مقایسه ای هاشو دیدم مال بقیه رم دیدم میگه نگاه نکنید ما چی میگیم برید خودتون تجربه کنید مقایسه کنید ب نتیجه برسید میگف الان اکثرا میگن شیاومی چون براشون میصرفه چون زیاد وارد میشه باید بفروشن (خودش فروشنده نیس)و میگف حتی اینایی ک میگن فروشنده نیستن میان مقایسه میزارن خیلیاشونو میشناسم ک فروشنده ن دیگه خودت ببین چیه من رفتم مغازه گرفتم دستم دوربین و خیلی چیزاشو مقایسه کردم بله شیاومی عدد بالاتر میده ولی کیفیت ب عدد نیس میگه ۵۰ مگ دوربین میزاری کنار عکس سامسونگ تو تی وی (نه تو خود دستگاه) میفهمی اینکه میگم فقط عدده ینی چی
اکثر شیاومی دارا یه سال طرفدار شیاومی هستن
دیگه هم ریپلای نکن عزیزم من هم اطلاعات تئوریشو دارم هم تجربی این ک میگم مخیری ک طرفدار بمونی یا نه بخاطر همینه ک میدونم زیاد طول نمیکشه نظرت عوض شه تو همه دوستان شیاومی دارم دیدم ولی امثال من براشون مهمه گوشی براشون ۵ سال مفید کار کنه (نه که هی بدیم تعمیرگاه)وقتی تعمیرکار حرفه ای گوشی میگه شیاومی بخری مشتری دائم خودم میشی ببین چیه دیگه
منم دعوا ندارم با کسی الکی ولی از لحن جواب اولت خوشم نیومد