2777
2789
سامسونگ شک نکن

A51حسگرش افتضاحه در برابر شیاعومی

دوربین شیاعومی بهتره

سخت افزار شیاعومی بهتره

فست شارژ شدن شیاعومی زود تره

A51قاب پشتیش از پلاستیک مقاومه 

ولی شیاومی گوریلا گلس 5 که شیشع مقلومه 

در کل طرفدار شیاعومی هستم

هرکی عم میگه ساموسونگ تا اللن شیاعومی نداشته وگرنه نظرش عوش میشد😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مزیتهاش نسبت ب سامسونگ چی بود؟

ساموسونگ چون چندین ساله تو بازاره

میاد پول برند میگیرع ازمون

در صورتی که شیاعومی کمی دیر تر اومده

داره سعی میکنه از رقبا کم نیارع

پس از بهترین چیزا استفاده میکنی

برای یک میان رده از لوازم پرچم دارا استفاده می‌کنه 😐

بیا باهم تصمیم نهایی رو بگیریم. الان قیمت دقیقش رو داری؟

A51 شش میلیون و چهارصد

Note 9 Pro هفت میلیون و نیم

با رم 128 ، قیمت ها هم ماله دیجی کالاست

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

A51حسگرش افتضاحه در برابر شیاعومی  دوربین شیاعومی بهتره سخت افزار شیاعومی بهتره فست شارژ شدن ...

باشه تو خوبی من با کسی ک اطلاعات و علم کافی نداره و مسخره میکنه بحث نمیکنم شمام بهتره اول اطلاعاتتو بالا ببری😒

موقع خرید گوشی خودم و همسرم از ۵ نفر خبره پرسیدیم( سه تا فروشنده آشنا یه نفر تعمیرکار حرفه ای آشنا و یه مفر که کارش ساخت ویدیو اطلاعات گوشی و مقایسه ست )و سر خرید خودم رفتیم مغازه آشنامون مقایسه قیزیکی انجام دادیم همه شون سامسونگ رو گفتن اون تعمیرکار ک تا اسم شیاومی رو آوردیم نزاشت مدل بگیم گفت نخر آقا نخر ک بعد مشتری دائمی خودم میشی 

شمام طرفدار شیاومی بمون هرکی مخیره برای طرفداری یا رد چیزی

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
باشه تو خوبی من با کسی ک اطلاعات و علم کافی نداره و مسخره میکنه بحث نمیکنم شمام بهتره اول اطلاعاتتو ...

من حرفی که زدم اثبات شدس

کافیه حتی تو نت بزنی

مقایسع گوشی ردمی نوت 9پرو باa51 

خودت میمبنی

من برندی مسخره نکردم

فقط 2مدل رو مقایسع کردم

اگه بری فیلم هایی همین هایی که میگی کارشون ساخت ویدیو 

نگا کنی میفهمی من جز حقیقت چیزی نگفتم

و نظریع خودم دادم چیزی که دزمورش اصلاعات داشت

😐😂بعدم دعوا داری

من حرفی که زدم اثبات شدس کافیه حتی تو نت بزنی مقایسع گوشی ردمی نوت 9پرو باa51  خودت میمبنی ...

دعوا ندارم نگفتم برند مسخره کردی برند ک مسخره نمیکنن اون خنده آخری ک گذاشتی حس کردم تمام کسایی ک میگن سامسونگ رو مسخره کردی 

اولا مقاله زیاد خوندم میدونم شیاومی رو خیلی مقاله ها توصیه میکنن خیلی هام در عوض رد میکنن

ثانیا همون آشنامونم ک مهندس سخت افزار هم هست خودش برنامه گوشی هم مینویسه ویدیو مقایسه ای هاشو دیدم مال بقیه رم دیدم میگه نگاه نکنید ما چی میگیم برید خودتون تجربه کنید مقایسه کنید ب نتیجه برسید میگف الان اکثرا میگن شیاومی چون براشون میصرفه چون زیاد وارد میشه باید بفروشن (خودش فروشنده نیس)و میگف حتی اینایی ک میگن فروشنده نیستن میان مقایسه میزارن خیلیاشونو میشناسم ک فروشنده ن دیگه خودت ببین چیه من رفتم مغازه گرفتم دستم دوربین و خیلی چیزاشو مقایسه کردم بله شیاومی عدد بالاتر میده ولی کیفیت ب عدد نیس میگه ۵۰ مگ دوربین میزاری کنار عکس سامسونگ تو تی وی (نه تو خود دستگاه) میفهمی اینکه میگم فقط عدده ینی چی

اکثر شیاومی دارا یه سال طرفدار شیاومی هستن 

دیگه هم ریپلای نکن عزیزم من هم اطلاعات تئوریشو دارم هم تجربی  این ک میگم مخیری ک طرفدار بمونی یا نه بخاطر همینه ک میدونم زیاد طول نمیکشه نظرت عوض شه تو همه دوستان شیاومی دارم دیدم ولی امثال من براشون مهمه گوشی براشون ۵ سال مفید کار کنه (نه که هی بدیم تعمیرگاه)وقتی تعمیرکار  حرفه ای  گوشی میگه شیاومی بخری مشتری دائم خودم میشی ببین چیه دیگه

منم دعوا ندارم با کسی الکی ولی از لحن جواب اولت خوشم نیومد 

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
دعوا ندارم نگفتم برند مسخره کردی برند ک مسخره نمیکنن اون خنده آخری ک گذاشتی حس کردم تمام کسایی ک میگ ...

عزیز من عمر مفید هرگوشی 1ساله

بعد یک سال هرچند ضعیف میشه

هنگ میکنه

شاید تا 5سال برات کار کنه ولی عمر مفیدش رد شده

و توقعی زیادی نباید ازش داشتع باشی

من هم خودم ساموسونگ داشتم هم شیاعومی و به نظر خودم شیاعومی بهتره

تا اللن 9ماه گوشی من تا حالا یک بار هنگ نکرده یا اشکالی که ببرم تعمیر گاه

و مد ایموجی خنده رو کلا عادتمه میذارم😐😂

عزیز من عمر مفید هرگوشی 1ساله بعد یک سال هرچند ضعیف میشه هنگ میکنه شاید تا 5سال برات کار کنه ولی ...

منم یه ساله سامسونگ دارم بدون هنگ خیلی هم راضیم طوریکه کل خانواده مون رفتن سامسونگ خریدن خیر عزیزم همون دیگه فکرت اشتباهه عمر مفید بدون هنگ میتونه ۵ سال باشه یا بیشتر خودم قبل این یه الجی داشتم ۵ سال بدون هنگ کار کرد تا دیگه خسته شدم ازش و بعد از دستم افتاد ال سی دیش شکست بعدم من دیگه این گوشی رو خریدم همسرم گوشی سامسونگ اس فایو رو در بدو ورودش ب بارار ایران حریده سال ۹۳ کنار گوشی الانش که بازم سامسونگ هنوز داردش تا امسال ک ضربه نخورد هنگ نداشت اندرویدشم آپدیت میکردیم تا اندروید شش.بله اینکه اندروید قدیمی شه یه برنامه آپدیت جدیدش نصب نشه طبیعیه ولی هنگ خیر 

عزیز من عمر مفید هرگوشی 1ساله بعد یک سال هرچند ضعیف میشه هنگ میکنه شاید تا 5سال برات کار کنه ولی ...

بعد خود من از این مدلام ک  گوشی یه سره دستمه بازی و انواع برنامه دارم تو گوشیم کارمم با گوشیه ینی تلگرام دوتا رو یه گوشی یا کلی گروه و کانال تو هر کدومو یه سره هم فعال ولی هنگ نداشتم نه تو این یه ساله با سامسونگم حتی تو گوشی الجی قبلی تا همین اخری که ال سی دیش شکست و بعدم باتریش بخاطر همون ال سی دیش ضعیف شد بعد من تبلت لنوو داشتم یه سره هنگ گوشی خواهرمم شیاومی بود اونم همکارم شد تا تلگرامش مثل من شد یه سره هنگ میکرد رفت هم تبلت هم گوشی سامسونگ خرید