2777
2789
عنوان

دلیل اعتیاد عجیبتون به سایت😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 20486 بازدید | 2398 پست
اره یکم شیطونم.نمیدونم چراااا

یکم 🙄🙄🙄

خداییی یکم😳😳😳😳

نه جان ما یکم 🤯🤯🤯🤯🤯

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جونت فدات بشم😘😘

جالب اینجاست که گفته محیا دیده آقاهه آیفون۱۲و ماشین داره ،عاشقش شده،یکی نیست بهش بگه عوضی،محیا خودتو و خانوادتو با پول میخره احمق،عقده ای،وقتی بابای من پولدار بود اون هنوز بدنیا نیومده بود،دلم میخواد اون کاربر رو خفه کنم.ولی شانس آورد تعلیق شده،

آرامش الانمو مدیون همسرم هستم😐که وجود نداره 😁مرسی که نیستی😂فدااات بشم😁ستاره بچینی،خونه ننت بمونی😁بوس بوس😁😁😁😁😁😁😁😁
😑🔪🔪

بله🙄🙄🙄🙄

دوستمه 😌😌😌

قبلا تو دوستام بوده اما کاربریش ترکید 😐

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
یکم 🙄🙄🙄 خداییی یکم😳😳😳😳 نه جان ما یکم 🤯🤯🤯🤯🤯

نخداوکیلییی خیلییییییی ازیکممممم بیشترررررر.اصلامن خوده ابلیسمممم👿👿👿

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎
جالب اینجاست که گفته محیا دیده آقاهه آیفون۱۲و ماشین داره ،عاشقش شده،یکی نیست بهش بگه عوضی،محیا خودتو ...

کدوم کاربر؟

نخداوکیلییی خیلییییییی ازیکممممم بیشترررررر.اصلامن خوده ابلیسمممم👿👿👿

آفرین 

همیشه اقرار کن 

خدا اقرار کننده ها رو دوست داری 

حاجی ام شاهده😂😂

عاقا من برم بااجازه همگی.اگه شوخی کردم ببخشین.ولی دمتون گرم امروزحالم زیادخوب نبود.ولی اینجاکلی خندیدم.مرسی که هستین دوستان😍😍😍😍

میخوام....بفهمن پادشاهه منم ،بپا که زیرپام فشارت ندم👎،میخوام همه اونا که ذهنشون نجسه ببازن،میخوام پره رقص باشه اصلامجلس جنازم.....اری تشرکافی نیست،گاهی برای خراب کردن هیولای خودساخته توپ ها اتش لازم است،وبرای خاموش کردن اتش خودسوزانده سیل ها اشک،گرجهنم میروی مردانه روووو.......👎👎👎