2777
2789
عنوان

نمره

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 21 پست
ترم 3حقوق  احساس میکنم این نمره ای که داده ماله من نیست یعنی اینقدرا هم غلط نداشتم.

بیخیال منت استادو نکش منم با دوستم تک تک جوابمون عین یک به اون ۱۹ داده به من ۱۴ سه روزه دارم بهش میگم زیر بار نمیره گفتم با یکی دونمره شما من هیچ جا نمیرسم بخواد اشغال بازیم دربیاره میکشمم دانشگاه خیلی بیشعورن بعضیاشون

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
😔ان شاءالله درست میشه عزیزم شاید ترم یکی استادا میخوان یکم بترسونن دانشجوهارو🤦‍♀️

خدا لعنتشون کنه از هرچی درسه زده شدم 😔😔

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مشکلم اینه چجوری بگم قبول کنه و نمره رو بده

محترمانه صحبت کن و بگو که ارفاق کنه چون معدلت رو برای اپلای نیاز داری مثلا

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بیخیال منت استادو نکش منم با دوستم تک تک جوابمون عین یک به اون ۱۹ داده به من ۱۴ سه روزه دارم بهش میگ ...

من کاریم نمیتونم باهاش بکنم مدیر گروهه 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
من کاریم نمیتونم باهاش بکنم مدیر گروهه 

مدیر گروه و دیگه بیخیال تموم عوضی بازیاشون زیر سر خودشه 

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
خدا لعنتشون کنه از هرچی درسه زده شدم 😔😔

ای وایی😔

درست میشه ان شاءالله

نمره ناحق خییلی بده🤦‍♀️

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..
ای وایی😔 درست میشه ان شاءالله نمره ناحق خییلی بده🤦‍♀️

امیدوارم مرسی 🥺❤️❤️❤️