2777
2789
عنوان

نمره

154 بازدید | 21 پست

من تاحالا از هیچ معلم و استادی نمره نخواستم یعنی اونقدر بالا بوده که نیازی نداشتم به نمره هاشون همشون 20 و 19 حالا چجوری بهش بگم ؟ بلد نیستم که

ولی این ترم معدلم خیلی کم داره میشه البته این استاده یک نمره هم بده حل نمیشه بازم پایینه 17 میشه ولی باز 20 صدم بالاتر بهتر ه نه؟

یا کلا نگم بهش بده؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ترم چندی چه رشته ای کدوم دانشگاه ؟ من که ترم یکم دائما تو پی وی استادا دارم منت میکنم خداشاهده نمره خودمم بهم نمیدن یعنی من خودمو با درس خفه کردم دوتا نیم نمره غلط داشتم بهم داده ۱۵ 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ترم چندی چه رشته ای کدوم دانشگاه ؟ من که ترم یکم دائما تو پی وی استادا دارم منت میکنم خداشاهده نمره ...

یا خدا از دانشگاه ترسیدم

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..

روی انسان گوهره نگو 

بعدها متوجه میشی چند صدم ارزششو نداره

میفهمم دوران دانش آموزی مخصوصا برا شاگردایی ک همیشه نمره بالا میگیرن سخته اینجوری بشه 

ولی ترم بعد تلاشتو بکن ان شاءالله معدل سالت بره بالا

ترم چندی چه رشته ای کدوم دانشگاه ؟ من که ترم یکم دائما تو پی وی استادا دارم منت میکنم خداشاهده نمره ...

ترم 3حقوق 

احساس میکنم این نمره ای که داده ماله من نیست یعنی اینقدرا هم غلط نداشتم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
یا خدا از دانشگاه ترسیدم

نمیدونم شایدم دانشگاه ما فقط اینطوریه 😔چون خرمون از کرگی دم نداشت واسه همون میگم

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

ترم 3حقوق  احساس میکنم این نمره ای که داده ماله من نیست یعنی اینقدرا هم غلط نداشتم.

اعتراض بزن خب با دلیل بگو 

روی انسان گوهره نگو  بعدها متوجه میشی چند صدم ارزششو نداره میفهمم دوران دانش آموزی مخصوصا برا ...

ترم اول دانشگاهم عالی بودم بالای 18 بود معدلم از وقتی مجازی شد داغون شد

ترم 3حقوق  احساس میکنم این نمره ای که داده ماله من نیست یعنی اینقدرا هم غلط نداشتم.

حالا ۲۰صدم دیگه چیه

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

نمیدونم شایدم دانشگاه ما فقط اینطوریه 😔چون خرمون از کرگی دم نداشت واسه همون میگم

😔ان شاءالله درست میشه عزیزم شاید ترم یکی استادا میخوان یکم بترسونن دانشجوهارو🤦‍♀️

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    👈به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید..
اعتراض بزن خب با دلیل بگو 

مشکلم اینه چجوری بگم قبول کنه و نمره رو بده

ترم اول دانشگاهم عالی بودم بالای 18 بود معدلم از وقتی مجازی شد داغون شد

حق دارید قطعا هیچ آموزشی جای فیس تو فیس رو نمیگیره 

اونم آموزش مجازی ب شیوه  ای ک الان هست افتضاحه 

تقریبا هرکسی ازین شرایط ب نحوی آسیب دید 

ان شاءالله خیلی زود اوضاع درست بشه و بتونید جبران کنید.