2777
2789
عنوان

شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 40 پست
اگه دیدی تو روز سینتو نمیگیره صد درصد رفلاکس داره معمولا بعد دو سه ماهگی اینجور میشن امیدوارم که فقط ...

نه عزیزم دلپیچه معمولیه 

خدا حفظ کنه بچتو گلم

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍
ببین کولیک که گریه های وحشتناک داااره مطمعنا کولیک نیست، رفلاکس پنهان هم گفتم علایمشو، نی‌نی شما یا ...

عزیزم زیره و رازیانه رو بریزم تو آبجوش بمونه دم بکشه وازصافی رد کنم بخورم؟

ینی میگی موقع خواب بالش نزارم زیرتشکشو شیبدار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زیره و رازیانه رو بریزم تو آبجوش بمونه دم بکشه وازصافی رد کنم بخورم؟ ینی میگی موقع خواب بالش ...

اره بصورت چایی دم کن من از صافی هم رد نمی‌کند حتی همینجور می‌خوردم . توی غذات هم پودر زیره بریز مثلاً رو برنجت. میدونید چون نورادت کوچیکه متکا یکم باید حواست باشه بهش که جلو دهنش اینا نیاد. بخاطر همین میگم زیر سرشو شیبدار. که شیرش در برنکرده به دهنش

سلام منم دخترم ۴ ماهشه همه اون علائم رو داره..رفلاکس درمان نشه چی میشه؟

ببین عزیزم بیشتر بچه ها ریفلاکس دارن طبیعیه چون دریچه معده‌شون هنوز کامل سفت نشده شیر برمیگرده بالا. با افزایش سن و شروع غذای جامد و نشستن بچه خیلی ی  بهتر میشه. اگه الان یچت می‌تونه شیر خوب بخوره خیلی حاد نیست میتونی به دکترشم بگی شاید شربتی چیزی داد

[QUOTE=173880428]اره بصورت چایی دم کن من از صافی هم رد نمی‌کند حتی همینجور می‌خوردم . توی غذات هم پودر زیره بریز مثلا ...[/QUOTEاهان باشه عزیزم خیلی ممنون که وقت گذاشتی برام

[QUOTE=173880428]اره بصورت چایی دم کن من از صافی هم رد نمی‌کند حتی همینجور می‌خوردم . توی غذات هم پو ...

خواهش میکنم عزیزم خدا نی‌نی‌تو حفظ کنه. ازین روزهای لذت ببر که بچه ها خیلی زود بزرگ میشن و دلت تنگ میشه،😍

ببین عزیزم بیشتر بچه ها ریفلاکس دارن طبیعیه چون دریچه معده‌شون هنوز کامل سفت نشده شیر برمیگرده بالا. ...

همه چیش خوبه..شیرم خوب میخوره..ممنون عزیزم❤

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
خواهش میکنم عزیزم خدا نی‌نی‌تو حفظ کنه. ازین روزهای لذت ببر که بچه ها خیلی زود بزرگ میشن و دلت تنگ م ...

فدات

اره روزام لحظه هام قشنگ شده ازخدا میخام ب حق علی اصغرش قسم، معجزشو به همه نشون بده وطعم مادر شدن رو بچشن منم6 ماه منتظرموندم تا جواب گرفتم