2777
2789
عنوان

پودر و قرص

1 بازدید | 0 پست

دخترا من تجربمو میخام براتون بذارم که بگم واقعا هر قرصی چه برای لاغری و چه چاقی که سریع نتیجه میگیرید حتما معایب و عوارض خیلی بزرگ تری پشتشه که ارزششو نداره،اگر چاق هستید بنظرم حتما ورزش کنید من قبلاً خواهرم باشگاه داشت دونفر باهم با وزن بالای صد اومدن یکی عقب کشید یکی بعد یسال شد ۷۰ کیلو اگه بخاید حتما حتما میشه،اگر لاغر هستید میخاید وزن بگیرید با رژیم غذایی حتی اگر خیلی سخت وزن میگیرید باز هم با صبر و زمان به هدفتون مرسید،با انواع مثلا شیره انگور و خرما،کربوهیدرات مثل سیب زمینی ،گوجه ،حتی ژله ،میرم سراغ خودم که من قدم ۱۶۵ هست وزنم ۵۸ و کاملا راضی بودم بعضیا میگفتن پر تر باشی قشنگ تر میشی و آدمی هستم که خیلی سریع میتونم با همین رژیم غذایی خودمو ببرم پایین و بیارم بالا یعنی استعداد چاقی یا لاغری رو ندارم و از این موضوع واقعا خوش شانس هستم،من برای عروسی اقوام های نزدیک و نتیجه سریع اشتباهی کردم و پودر چاقی گلکسی فت استفاده کردم،عوارض بدنی برای من نداشت برای اندام های داخلی ولی الان که حدودا شیش ماه گذشته من ریزش مو دارم،من یهو وزنم رفت ۶۵ البته کامل نخوردمش وگرنه بیشتر میشد خوشبختانه بعد حدود بیست روز ولش کردم حدودا یک سوم رو خورده بودم،ولی اونموقع ترک نیاوردم الان پشت بازو بعد چندین ماه ترک خورده،پشت ران پا،چون این قرصها و پودرها داخلشان همههه کورتون داره عوارض کورتون هم ریزش مو و ترک شدید هستش،عوارض قرص لاغری هم ازمایشات نشون داده بعضی از مواد شیشه داخلشون هست و شما دلیل لاغری یا اون هست یا هم میفتین روی دور تپش قلب و اسهال و از راه استرس و اسهال اون وزن رو کم میکنید که معمولا توی هشتاد درصد افراد بعد قطع قرص هم باز تپش قلب تا ابد میمونه،دوس داشتم مث یک خواهر کوچکتر راهنماییتون بکنم،بنظر من ارزشش رو نداره اول که همه شما با هر ظاهر زیبایید و فقط یکی ازتون تو کل دنیا وجود داره اگر هم از دید خودتون نه بقیه از خودتون رضایت ندارید و دوست دارید چیزی رو عوض کنید از راه درست اگر هم نشد فدای سرتون شما به کسی زیبایی بدهکار نیستید