2777
2789
عنوان

شیر مادر

179 بازدید | 40 پست

سلام خانوما

پسرم تازه یک ماهش شده احساس میکنم شیرم کافی نیس براش 

ازساعت 11 ونیم دارم شیر میدم خوابش میگیره میزارم سرجاش نیم ساعت دیگه بیدارمیشه نق میزنه گشنس.روزا اینطوری نیس زیاد 

به نظرم شماهم شیرم کمه؟شیر خشک هم میتونم برم؟

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفلاکس پنهان چیه

شیر برمیگرده تو دهنش دهنش تلخ میشه گریه میکنه دلش میخواد هی مک بزنه که دهنش شیرین بشه بعد مادر فک میکنه گشنشه باز شیر میده

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...

عزیزم کافی بودن یا نبودن شیرت با وزن گیریش معلوم میشه. شب ها سینه هات رگ میکنن پر شن سیرت بیاد؟ اگه احساس می‌کنی شیرت کمه شیرافزا مصرف کن. عزیزم فعلا اصن ن ن بهش شیر خشک نده سینت‌ رو ول می‌کنه هاا

میشه بیشتر توضیح بدی چیکار باید بکنم

من میخواستم شیر خشک بدم فک کردم شیرم کمه بردم دکتر گفت رفلاکس پنهان داره عق میزد بعضی وقتا یا به خودش میپیچید یا دهنش تو خواب میجنبید دکترا از سونو متوجه میشن ولی دکتر پسرم خیلی کار بلده بدون سونو متوجه شد یه دکتر دیگه گفت امکان نداره بدون سونو متوجه بشی سونو نوشت دید واقعا داشت من دیگه فقط پیش اون دکتر رفتم که بدون سونو فهمید

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...

ببین بچه سیری حالیش نیس هر دو ساعت ۲۰ دقیقه شیر بده من ازبس شیرم زیاد بود پسرم زیاد میخورد رفلاکس گرفت

اگ حس میکنی شیرت کمه پودر لیدی میل اگ‌گیییرت امد بخور عالیه اینجا بعداریکسال پیداشده ۶۰تومن

عزیزم کافی بودن یا نبودن شیرت با وزن گیریش معلوم میشه. شب ها سینه هات رگ میکنن پر شن سیرت بیاد؟ اگه ...

اره همون دوس ندارم بدم

دکترش گفت وزن گیریش خوبه

اره سینه هام رگ میکنن ولی الان خیلی میک زده نرمو شله

اگه دهن شو پره تف میکنه رفلاکس داره ببر متخصص اطفال بهش شربت میده

نه اونطوری نیس ولی چون خ زور میزد ودکترش دایمتیکون و پروکید و گرمیچر داده خوبه