ببین من همه اینروزا رو کذروندم بخاطر همین میگم حداقل فعلا شیرخشک نده، اگرم میخوای بدی یبار امتحان کن فقط ط تو خواب بده وگرنه سینه تو ول میکنه تو خواب بده ببین نق زدنش از گرسنگیه یا نه.
رفلاکس پنهان علایم دیگه ای هم داره اینکه بچه هر بار که شیر خورد یکم بعدش اذیت میشه و گریه میکنه چون برمیگرده تو دهنش، خوب نمیتونه شیر بخوره، گرررریه میکنه نق نه ها گرررریه، سکسکه زیاد میکنه، بینیش کیپ میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون از شما...نه سکسکه در روز شاید یه ربع بگیره.بینیش کیپ نیس بعد خواب کم پیش میاده گریه کنه
ببین کولیک که گریه های وحشتناک داااره مطمعنا کولیک نیست، رفلاکس پنهان هم گفتم علایمشو، نینی شما یا کمی رفلاکس پنهان داره یا دل درد و دل پیچه که عادیه تو نوزادان، هربار که بهش شیر میدی بعدش بیست دفع عمودی نگهش دار تو حجم های کم ولی فاصله های کوتاه تر شیر بده، هربار آروغشو بگیر و زیر سرشو شیبدار کن بالش نذاری خطرناکه زیر تسکشو شیبدار کن اینها همه راهکارهای رفلاکسه، خودتم چیزهای نفاخ نخور که بزنه به شیرت، زیره و رازیانه مصرف کن هم شیر رو زیاد میکنه هم نفخ رو میگیره
اگه دیدی تو روز سینتو نمیگیره صد درصد رفلاکس داره معمولا بعد دو سه ماهگی اینجور میشن امیدوارم که فقط دلپیچه باشه رفلاکس نباشه 😊😊 پسر من رفلاکس داشت به پروتئین گاوی هم حساسیت داشت تا من لبنیات میخوردم حالش بد میشد
متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسانتر از «تغییر دادن» میپندارند ...