2777
2789
عنوان

شیر مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 40 پست
من میخواستم شیر خشک بدم فک کردم شیرم کمه بردم دکتر گفت رفلاکس پنهان داره عق میزد بعضی وقتا یا به خود ...

شما کجا زندگی میکنین؟بخاطر دکترش میپرسم

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍
اره همون دوس ندارم بدم دکترش گفت وزن گیریش خوبه اره سینه هام رگ میکنن ولی الان خیلی میک زده نرمو ش ...

ببین من همه اینروزا رو کذروندم بخاطر همین میگم حداقل فعلا شیرخشک نده، اگرم میخوای بدی یبار امتحان کن فقط ط تو خواب بده وگرنه سینه تو ول می‌کنه تو خواب بده ببین نق زدنش از گرسنگی‌ه یا نه. 

رفلاکس پنهان علایم دیگه ای هم داره اینکه بچه هر بار که شیر خورد یکم بعدش اذیت میشه و گریه میکنه چون برمیگرده تو دهنش، خوب نمیتونه شیر بخوره، گرررریه می‌کنه نق نه ها گرررریه، سکسکه زیاد میکنه، بینیش کیپ میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین بچه سیری حالیش نیس هر دو ساعت ۲۰ دقیقه شیر بده من ازبس شیرم زیاد بود پسرم زیاد میخورد رفلاکس گر ...

کجا پیداشد؟

من البرز هستم

ببین من همه اینروزا رو کذروندم بخاطر همین میگم حداقل فعلا شیرخشک نده، اگرم میخوای بدی یبار امتحان کن ...

ممنون از شما...نه سکسکه در روز شاید یه ربع بگیره.بینیش کیپ نیس بعد خواب کم پیش میاده گریه کنه

ممنون از شما...نه سکسکه در روز شاید یه ربع بگیره.بینیش کیپ نیس بعد خواب کم پیش میاده گریه کنه

اگه هر روز سکسکه کنه مال رفلاکسه شیر خشک نده بعد شیر خوردنم یه ربع سرپا نگهش دار تو بغلت اروغشو هم حتما بگیر تند تندم شیر نده

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
اگه هر روز سکسکه کنه مال رفلاکسه شیر خشک نده بعد شیر خوردنم یه ربع سرپا نگهش دار تو بغلت اروغشو هم ح ...

اره آروغشو میگیرم ممنون از شما عزیز

خوابید فعلا اگه بیدار نشه😔

ببین کولیک که گریه های وحشتناک داااره مطمعنا کولیک نیست، رفلاکس پنهان هم گفتم علایمشو، نی‌نی شما یا کمی رفلاکس پنهان داره یا دل درد و دل پیچه که عادیه تو نوزادان، هربار که بهش شیر میدی بعدش بیست دفع عمودی نگهش دار تو حجم های کم ولی فاصله های کوتاه تر شیر بده، هربار آروغشو بگیر و زیر سرشو شیبدار کن بالش نذاری خطرناکه زیر تسکشو شیبدار کن اینها همه راهکارهای رفلاکسه، خودتم چیزهای نفاخ نخور که بزنه به شیرت، زیره و رازیانه مصرف کن هم شیر رو زیاد می‌کنه هم نفخ رو میگیره

اره آروغشو میگیرم ممنون از شما عزیز خوابید فعلا اگه بیدار نشه😔

اگه دیدی تو روز سینتو نمیگیره صد درصد رفلاکس داره معمولا بعد دو سه ماهگی اینجور میشن امیدوارم که فقط دلپیچه باشه رفلاکس نباشه 😊😊 پسر من رفلاکس داشت به پروتئین گاوی هم حساسیت داشت تا من لبنیات میخوردم حالش بد میشد

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
ببین کولیک که گریه های وحشتناک داااره مطمعنا کولیک نیست، رفلاکس پنهان هم گفتم علایمشو، نی‌نی شما یا ...

سلام منم دخترم ۴ ماهشه همه اون علائم رو داره..رفلاکس درمان نشه چی میشه؟

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘