2821
2789
عنوان

خانما بیاین

55 بازدید | 10 پست

حالا شوهرم(عقدیم)میگه چقد خنگه این😭امروز گفتم بریم بازار، جای پارک پیدانکردیم بعد کنار خیابون همینجوری پارک کرد زود بره مغازه کتاب بخره واسه من حالارفتنی گفتا جریمه میشیم ولی بیخیال شدیم اون رفت من موندم ماشین ،بعد یه دیقه نشده پلیس با ماشین پشتمون وایساد پیاده نشدن همینجوری جریمه مینوشتن گوشیو برداشتم زنگ بزنم رفتن پشت سرشون شوهرم اومد خلاصه فهمید جریمه زدنو فلان چیزی نگفت رفتیم.. حالا حرفم اینه اومدم خونه داشتیم با مامان حرف میزدیم گفت واااااای چقد خنگی توووو😫چرا پیاده نشدی بگی الان میاد ننویسین یا کاری نکردی حالا شوهرت میگه چقد خنگه چقد سادس برات تاسف خورده😭باید بهشون میگفتم ننویسن؟شماها اینجور مواقع عکس العملی نشون میدین؟تازه شوهرمم یکوچولو حساسه ..یکمم رودربایستی داریم باهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگران نباش.. اینجور مواقع شاید خیلیامون هول میشیم نمیدونیم واقعا چکار کنیم.. ولی اینکه میگی همسرتون خجالتین و اینا میخوای باهاش صحبت کن بگو هول شدی همین. سختش نکن برا خودت

واقعا؟

اره تخلف کرده بودید جریمه میشدید اخرش تازه ممکن بود پلیس از این سخت گیرا باشه دو برابر جریمه کن ... الکی که جریمه نکرده تو بخوای پیاده بشی بری از حقتون دفاع کنی نگران نباش

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792