2777
2789
عنوان

جاریم هرزس

| مشاهده متن کامل بحث + 5902 بازدید | 109 پست
اتفاقا هفت خطه

بدبخت جاریت اونم پشتت بهت بگه من روم نمیشه بگم همین حرفی که خودت گفتی خوشت میاد خداازت نمیگذره

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدبخت جاریت اونم پشتت بهت بگه من روم نمیشه بگم همین حرفی که خودت گفتی خوشت میاد خداازت نمیگذره

من حتی اسم شوهرشو نمیارم ب زبون اون ولی همش اسم شوهرمنو میاره میگه اینکارو کن اون کارو کن در صورتی ک شوهره خودش همونجاس

اگه منم مثل اون بودم حق داشت بگه هرزه منم حرفی نمیزدم

وای جاری منم همینجوریه فقط حرف در میاره  پیش هر کی یجوریه  پیش مادر شوهرم از من بد میگه ...

ببین فقط دوری کن 

من اگه بنویسم میشه حکایت کرد شبستری 

یه سری رفته بود به مادرشوهرم گفته بود مریم گفته اینا میان خونه ی من یه ماه میمونن من خسته شدم 

درصورتی که من اصلا نمیگم 

مهمون حبیب خداست 

قشنگ راحت حرف در میاره از زبون من مثلا 

تو ام دوری کن هسچی نگو چی شد چی نشد ...چهل کلاغ میکنن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

منم با برادر شوهرم خیلی راحتم البته زن نداره هنوز و از خودم کوچیکتره همیشه خدا هم خونه ماست دارم ب ا ...

کلا ما زن ها خیلی باید حواسمون به حریم ها باشه! بالاخره محرمی گفتن.. نامحرمی گفتن! 

بعد از ازدواجش ان شاء الله باید جوری رفتار کنید که سوء برداشت نشه... شوخی ها و نوع و لحن حرف زدن و زنگ و پیامک دادن و... خیلی باید مراعات بشه هم برای خودمون هم اختلاف تو زندگی زن و شوهر پیش نیاد. 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
احتمالا این خانوم خودش این کارس و بدش نمیاد وگرنه دفاع بی مورد نمیکرد

دیدی همینطور که داری بهم تهمت میزنی ...خیرنبینی

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
کارش بد بوده ولی نه اونقد ک میگی

اخه بقیه کارای قبلش رو دیدم جلو شوهرم مثلا میگفت وای امشب شب جمعس

من خیلی تحملش کردم بخدا اینا رو هم جمع شده و میدونم چجوریه ک این حرفو زدم وگرنه من ادمی نیستم م الکی چیزی بگم