2777
2789
عنوان

جاریم هرزس

| مشاهده متن کامل بحث + 5902 بازدید | 109 پست

جاریست رفتارش زشت بوده مخصوصا اگه با منظور بوده باشه زن دوست همسرم رفتارش یه جوری بود که من خوشم نمی اومد همیشه بلند میخندید مخصوصا وقتی مردا شوخی میکردن من و اون یکی زن دوستش خیلی سرسنگین بودیم من همیشه تو دلم بدم میومد از رفتارش ولی به کسی چیزی نمی گفتم یا پیش شوهرم که حساس بشه البته شوهرم بعضی وقتا میگفت شیرین میزنه واقعا هم رفتارش یه جوری بود که آدم نرمال نمیکنه 

چند بار به به شوهرم زنگ زده بود که بپرسه چرا من جواب نمیدم منم با این که خیلی کمرو هستم ولی بهش گفتم دیگه به اون زنگ نزن خوشم نمیاد ولی دوباره کار خودشو میکرد انگار لج میکرد زنیکه آخر هم چند سال پیش با او یکی دوست شوهرم که زن و بچه داشت دوست شد😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کلا ما زن ها خیلی باید حواسمون به حریم ها باشه! بالاخره محرمی گفتن.. نامحرمی گفتن!  بعد از ازد ...

بله درسته من چون برادر شوهرم از وقتی کوچیک بود تا الان باهاش راحت بودم یجورایی با هم بزرگ شدیم انگار ،از خودم کوچیکتره ولی تفاوت سنیمون ۲ ساله یجورایی مثله داداشمه هیچوقتم بهم نمیگه زن داداش همیشه میگه ابجی

خدا بزرگه㋛✿
اخه بقیه کارای قبلش رو دیدم جلو شوهرم مثلا میگفت وای امشب شب جمعس من خیلی تحملش کردم بخدا اینا رو ه ...

منم ی دوست دارم ازین حرفا میزنه جلو نامزدم

مجرده میگه من شوهر دلم میخواد و حرفای موبا هیجده

ولی خب من میدونم قصدی نداره تو جمع های دخترونه ام همینطوره اصلا ناراحت نمیشم

جاریست رفتارش زشت بوده مخصوصا اگه با منظور بوده باشه زن دوست همسرم رفتارش یه جوری بود که من خوشم نمی ...

خاک بر سرش این اشغالا رو اگه ب چشم هرزه نگاهشون نکنبم و قطع رابطه نکنیم زندگیمون رو ب گند میکشن از خدا بی خبرا

بله درسته من چون برادر شوهرم از وقتی کوچیک بود تا الان باهاش راحت بودم یجورایی با هم بزرگ شدیم انگار ...

خب عزززیزم راحت بودن با حرکات زشت و زننده و حرفای مݓبت18زدن فرق میکنه این رسما جلو من حرفای اون مدلی میزنه

خاک بر سرش این اشغالا رو اگه ب چشم هرزه نگاهشون نکنبم و قطع رابطه نکنیم زندگیمون رو ب گند میکشن از خ ...

جالبش اینجاست پدر خودش یه زن صیغه ای داره غیر از مادرش به اون میگه ج ن... ه در حالی که خودش متاهل و همچین غلطی کرده البته خدا رو شکر آخر خود یارو کنار کشید وگرنه این تموم نمی کرد 

منم ی دوست دارم ازین حرفا میزنه جلو نامزدم مجرده میگه من شوهر دلم میخواد و حرفای موبا هیجده ولی خب ...

خب ادم طرفشو میشناسه دیگه منم اینو میشناسم اخه میدونم منظور داره بخدا

دقیقا من چون خودم با نامحرم راحت نیستم و خوشم نمیاد کسی تا این حد پیش بره

اصلا نیازی نیست ما خانم ها با برادر همسر و شوهرخواهر شوهر و.... شوخی کنیم و راحت باشیم... البته بعضی مردها یعنی شوهرها نمیدونن تو این مسائل نیستن... ما زن ها با رفتارمون و با سیاست و لحن نرم و مهربونی باید یادشون بدیم... و اینکه دیگه به خدا توکل کنیم

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
اصلا نیازی نیست ما خانم ها با برادر همسر و شوهرخواهر شوهر و.... شوخی کنیم و راحت باشیم... البته بعضی ...

بقران من خیلی کوتاه اومدم چند بار هم گفته بودم ب مادر شوهرم ک بهش بگه سرسنگین باشه ولی وقتی دیدم کاراشو ادامه داد دیگه از زندگیم حذفش کردم

بله درسته من چون برادر شوهرم از وقتی کوچیک بود تا الان باهاش راحت بودم یجورایی با هم بزرگ شدیم انگار ...

ببین من 16 سالم بود پسر داییم به دنیا اومد.. خودم رفتم بیمارستان پیشش و واسش شیرخشک میخریدم تو بغلم بود همیشه! 

الان داره به سن تکلیف میرسه... من بهش گفتم فلانی دیگه داری به سن تکلیف میرسی باید فلان مسائل رعایت بشه و.... چون پسر دایی نامحرم و ربطی هم نداره از بچگی باهم بودیم یانه و.... حکم خدا که فامیل بازی نداره! 

اونم یاد گرفته چون میره مسجد... تو فامیل شوهرم با پسرهای نوجوان که به سن تکلیف رسیدن دست نمیدم... با هیچ کسی هم تعارف ندارم.... هرکس میخواد بدش بیاد هم بیاد! خدا باید راضی باشه! 

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
ببین فقط دوری کن  من اگه بنویسم میشه حکایت کرد شبستری  یه سری رفته بود به مادرشوهرم گفته ...

من اصلا بهش چیزی نگفتم ولی خودش همش پیش من غیبت اونا رو میکنه و میگه تو هنوز وارد خانواده اینا نشدی و نمیفهمی من دهنمو باز نکردم  الکی از خودش حرف در اورده

رفته الکی ب مادر شوهرم گفته السا گفته از روزی ک من با پسرش عقد کردم بدبخت شدم و بعد گفته مادر شوهرم تو زندگیمون دخالت میکنه 

در حالی ک من با نامزدم هیچ مشکلی نداشتم و ندارم 

مادر شوهرمم همچین ادمی نیس ک تو زندگی کسی دخالت کنه بندهذخدا مادر شوهرم خیلی ازم ناراحت شده بود وقتی ک ب نامزدم مامانش گفته بود ب مامانش گفته السا رو من میشناسم خاله زنک نیس خوشبختانه بعد من خونه مادر شوهرم بودم زنگ زدم  ب جاریم و گذاشتم رو پخش ک مادر شوهرمم بشنوم بهش گفتم دستت درد نکنه من کی دهنمو باز کردم همچین حرفایی گفتم تو رفتی در اوردی 

بعد شروع کرد ب فحش دادن و قسم خوردن ک من چیزی نگفتم بعد همه فهمیدن همه رو از خودش در اورده 

ببین من 16 سالم بود پسر داییم به دنیا اومد.. خودم رفتم بیمارستان پیشش و واسش شیرخشک میخریدم تو بغلم ...

افرین به شما کاش همه ادما مݓل شما بودن

انقدر جامعه خراب شده ک نمیشه ب کسی اعتماد کرد